Badmintonnieuws

Badmintonnieuws

Op dit moment (begin maart 2022) zijn we bezig met de doorstart van onze commissies en activiteiten. Op deze pagina houden we jullie op de hoogte.

Clubtoernooi
Op maandag 4 april vindt ons jaarlijkse clubtoernooi plaats waarbij de leden in gemengde dubbels strijden om de felbegeerde wisselbeker.

Open speelavond
Op maandag 25 april, vanaf 20.00 uur, vindt onze open speelavond plaats en dan is iedereen welkom om een keertje mee te spelen. Hopelijk kunnen we dan vele nieuwe gezichten verwelkomen!

Jaarafsluiting
Op maandag 4 juli sluiten we ons seizoen af met de traditionele jaarafsluiting. We zorgen dan voor o.a. een barbecue, maar de verdere details volgen later in het jaar.

ae5f88e40f702b84f99dfeae0c3a9158a7b3055b.jpg

PSV op zoek naar keeper: wie zijn de transfertargets en wat biedt de jeugd?

Vandaag om 15:00  Joël Drommel lijkt definitief aan de kant geschoven bij PSV. De goalie werd in april gepasseerd en is sindsdien niet meer teruggekeerd in het eerste elftal. Een jaar geleden betaalde PSV meer dan drie miljoen euro voor de goalie en werd hem een contract tot 2026 aangeboden, maar aan de verwachtingen kon Drommel niet voldoen. Nu is PSV op zoek naar een nieuwe doelman. meer »


7 opmerkelijke feitjes en statistieken over de Europa League-finale tussen Eintracht Frankfurt en Rangers

Vandaag om 12:23  Woensdagavond is het tijd voor de eerste Europese finale. In Sevilla treft het Rangers van Giovanni van Bronckhorst het stuntende Eintracht Frankfurt, dat in de Bundesliga op een elfde plaats is geëindigd. De finale levert een aantal opmerkelijke statistieken op.  meer »


ESM Gouden Schoen-winnaar Lewandowski be�indigt zijn seizoen met nieuw record

Vandaag om 10:30  Waar mag de ESM Gouden Schoen 2021/22 naar toe worden gestuurd? De kans lijkt klein dat de uitreiking dit jaar in München plaatsvindt. Robert Lewandowski kroont zich volgende week officieel tot winnaar van het klassement van de Europees Topscorer van het Seizoen, maar de Poolse goalgetter meldde tevens dat hij het hoofdstuk Bayern München afsluit. meer »


Premier League gaat richting weekend van de apotheose: dit staat er nog op het spel

Vandaag om 10:00  In Nederland hadden we een knotsgekke laatste speelronde waarin er volop werd gestreden tegen degradatie en meerdere teams kans maakten op de play-offs voor Europa. Ook in Engeland zit er een spetterend slot aan het einde van het seizoen aan te komen. Dinsdagavond speelt Liverpool haar laatste wedstrijd voor het beslissende weekeinde waarin het jacht maakt op de titel, maar kan ook alles al uit handen glippen. Dit staat er vanaf vandaag nog allemaal op het spel. meer »


Dit waren de hoogtepunten van een opmerkelijk voetbalweekend

Gisteren om 18:16  Het weekend zit er weer op en daarom is het tijd om terug te blikken. Er vonden dit voetbalweekend flink wat opvallende momenten plaats tijdens de voetbalwedstrijden en dat kwam onder meer doordat de nieuwe trainer van Ajax kampioen wist te worden, Liverpool op meerdere manieren een topweekend beleefde en in de Serie A de climax in de titelstrijd naderde.  meer »


Meer nieuws

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!