Bestuursmededelingen

Bestuursmededelingen

        
Hieronder een overzicht van mededelingen van het voetbalbestuur. Niet alle mededelingen zijn opgenomen in dit overzicht. Elke mededeling heeft als nieuwsbericht op de website gestaan. 


 

BERICHTGEVING OVER CONTRIBUTIEBETALING 2020/2021

Het voetbalbestuur heeft afgelopen maandag ( 10 mei 2021) tijdens een bestuursvergadering gesproken over de contributiebetaling door/voor alle leden van de afdeling voetbal. De coronamaatregelen zijn hierbij betrokken. In november 2020 heeft het bestuur al via de website laten weten dat alle leden hun volledige contributie moeten

betalen. Dat standpunt huldigt het bestuur nog steeds. Hierbij speelt het argument dat de voetbalafdeling structureel veel (=gebruikelijke) kosten heeft gemaakt (.b.v. huur velden, materiaalaanschaf, betaling trainers)

 

Voor de seniorleden wordt binnenkort nog gesproken over een mogelijke compensatie (regeling), omdat juist deze groep minder mogelijkheden heeft gehad wat betreft de sportuitoefening. Echter voor deze groep geldt dus zeker ook dat alle seniorleden volledig contributieplichtig zijn voor het seizoen 20/21. Een mogelijke compensatie voor deze groep wordt dan verrekend in het begin van het nieuwe seizoen.

 

Seniorleden die in 20/21 niet hun volledige contributie hebben betaald krijgen een financiële blokkade en spelen/trainen is vanaf 29 mei niet meer mogelijk. 

 

JOHN PETERS, VOORZITTER AFD. VOETBAL

 


 

Redactieleden gezocht

 

Ben je betrokken bij de voetbalafdeling van Quick 1888? Ben je altijd snel op de hoogte van het laatste nieuws? Vind je het leuk om daarover te schrijven?

 

Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Voor de op te zetten nieuwsbrief van de afdeling voetbal zijn wij zowel op zoek naar redactieleden als naar grafisch, redactioneel en/of creatieve vormgevers die kunnen of willen leren werken met MailChimp.

 

Wij zoeken mensen die:
– Betrokken zijn bij Quick 1888
– De Nederlandse taal goed beheersen
– Circa 1 - 2 uur per week beschikbaar zijn

 

Wij bieden:
– De mogelijkheid om deel uit te maken van een enthousiast team
– De kans ervaring op te doen als redacteur of vormgever
– De mogelijkheid eigen initiatieven uit te werken voor een groot publiek

 

 

 

Interesse? Neem dan contact op met Jonathan van Dongen, via jac_97@live.nl of spreek hem aan op de club. Eenieder die incidenteel een bijdrage kan leveren, vragen wij ook om contact op te nemen.

 

 

 

 

 

 

 

 

                                

Start Ballenactie

16 juni 21:15  Deze week starten we bij Quick 1888 met de Ballenactie , in samenwerking met Jumbo. Met deze actie willen we ballen inzamelen voor onze vereniging. Help je mee?meer »


Mededeling van het Dagelijks bestuur

16 juni 12:30  Op de laatstgehouden AB-vergadering van 27 mei jl. heeft het Algemeen Bestuur besloten alle leden van het voetbalbestuur op non-actief te stellen. Dit mede door een onwerkbare situatieontstaan door verschillen van inzicht op diverse bestuur onderdelen. Dit ondanks diverse bemiddelingspogingen. Het AB heeft erevoorzitter Rob Lamers verzocht als interim voorzitter voetbal te fungeren en orde op zaken te stellen.meer »

108x gelezen

RACISME, DISCRIMINATIE EN BOTER BINNEN DE VERENIGING

12 juni 21:45  Ik kondigde de inhoud van deze column al eerder aan. En ik schreef er al nagenoeg twee jaar geleden eerder over. Maar toen nav een gebeurtenis in Ooy toen een jeugdteam van Quick ontvangen werd als de apen van Quick. Er is toen wat contact over geweest tussen beide clubs, zo in de zin van dat zoiets niet meer mag gebeuren. Ik heb in die tijd bij de FAN ( federatie amateurclubs Nijmegen) dit onderwerp in algemene zin aangekaart en daar is toen uit voortgekomen dat de voorzitter van de FAN, de voorzitter van Blauw-Wit en ik met elkaar dit onderwerp zouden voorbereiden voor de FAN. En toen kwam corona en is er niets meer van terechtgekomen. Maar wie weet?meer »


Quick1888 eerste Nijmeegse voetbalclub met Topprestatiebadge Voeding

25 mei 10:15  Tegenwoordig kan je in de kantine van Quick kiezen voor gezond. Het bestaande assortiment eten en drinken is onder andere met een watertappunt, zelfbereide soep en vers fruit uitgebreid. Het getapte biertje, knapperige frietje en broodje kroket blijven gewoon verkrijgbaar. Deze Derde-Helft-coryfeeën krijgen echter gezelschap van gezondere alternatieven. meer »

363x gelezen

Berichtgeving over contributiebetaling 2020/2021

12 mei 22:15  Het voetbalbestuur heeft afgelopen maandag ( 10 mei 2021) tijdens een bestuursvergadering gesproken over de contributiebetaling door/voor alle leden van de afdeling voetbal. meer »

245x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!