Bestuursmededelingen - Quick 1888

Bestuursmededelingen

Bestuursmededelingen

        
Hieronder een overzicht van mededelingen van het voetbalbestuur. Niet alle mededelingen zijn opgenomen in dit overzicht. Elke mededeling heeft als nieuwsbericht op de website gestaan. 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                

De cirkel is rond, maar nog niet af zonder ‘Steen der Wijze’.

6 januari 13:00  Ondanks dat de geboren en getogen Bekenaar begon bij BVC’12, speelde Max de Wijze vanaf z’n tiende tot aan de senioren in de jeugd van Quick. De inmiddels vierendertigjarige voetballer, die door Bas Hoppenbrouwer werd omgeschoold van middenvelder tot centrale verdediger, speelde tot dit seizoen echter nog nooit in Zondag-1 op De Dennen. Opmerkelijk voor een bloedverwant van legendarische Quickers als O.C. Huisman en Louis de Wijze. De voormalige speler van Leones, De Treffers, BVC’12 en De Bataven voelt zich door z’n afkomst niet automatisch een cultuurbewaker bij Quick. Tegelijkertijd heeft de wijn- en koffieverkoper bij de terugkeer naar Quick z’n eigen ‘awake-up call’ gelanceerd om een steentje bij te dragen aan het kampioenschap in de Derde Klasse. Op termijn in de voetsporen treden van opa Louis de Wijze ligt hoogstwaarschijnlijk eveneens in het verschiet voor de Awake-ondernemer. DOOR: MAARTEN OMVLEE meer »

159x gelezen

Sportspreekuur Fy-fit fysiotherapie

28 september 17:45  Voor al onze (jeugd)leden verzorgd Fy-fit een gratis sportspreekuur. Iedere maandag van 19.00 tot 20.00 uur. Gratis blessure screening en advies.meer »

2436x gelezen

Toestanden

25 maart 21:30  Dat zijn het... eigenlijk nog niet zo lang...meer »

1590x gelezen

Quick 1888 en NEC tekenen samenwerkingsovereenkomst

2 november 23:45  Vandaag hebben Quick 1888 voetbal en de NEC Voetbalacademie een overeenkomst getekend voor drie jaar samenwerking. De samenwerking richt zich op de ontwikkeling van de jeugdopleidingen. meer »

958x gelezen

Terras opgefleurd door Kwekerij Termeer

14 juni 12:00  Deze week is ons mooie terras opgefleurd met gezellige planten. Deze planten zijn gesponsord door Kwekerij Termeer. Waarvoor onze dank! Kwekerij Termeer vindt u aan de Jonkerstraat 36A, in Weurtmeer »

2169x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!