Lidmaatschap

Lidmaatschap

Voordat u lid wordt krijgt u 2 x een ochtend gratis de gelegenheid om mee te doen en kennis te maken het Bowls spel. Als u daarna besluit om lid te worden betaald u € 125, - per jaar (maximaal in 2 termijnen te voldoen).

Hiervoor mag u 2x per week  spelen:
woensdagmiddag 12.30 - 15.00 uur vanaf 11.45 uur welkom in de kantine voor een gratis lunch.
Vrijdagmorgen  11.00 - 14.00 uur. tijdens de pauze rond 12 uur gratis een kop koffie of ander drinken en 2 broodjes.

Van u wordt verwacht om 20 minuten van tevoren aanwezig te zijn i.v.m. het voorbereiden van de zaal en aan het eind van de ochtend moet de  zaal gezamelijk opgeruimd worden.

Overige kosten:
Per jaar voor het spaarpotje feesten en partijen € 10,- p.p. (2018/2019)
Kantine prijzen: koffie/chocolade € 1,60 en thee € 1,40.

Kleding: geen voorschriften behalve als u mee doet met wedstrijden waar deelnemers van andere clubs aan deelnemen, intern hebben wij er daar 1 van, het Henk Mevius toernooi. Dan is het kleding voorschrift; geheel in het wit, het soort kleding mag uzelf uitzoeken we kennen geen clubkleding. Als u mee wilt doen met wedstrijden elders in het land geldt hetzelfde kledingvoorschrift. 

Schoeisel: verplicht!  sportschoenen zonder profielzool, deze kunt u aanschaffen voor ongeveer € 50,- er zijn een beperkt aantal leveranciers. In het begin van het lidmaatschap mag u gebruik maken van plastic overschoenen (een aantal beschikbaar bij de club) of voor tijdelijk ook goed bruikbaar leren sloffen (moccasins)zonder harde zool.

Bowlsballen: de club heeft een ruime hoeveelheid reserve sets (4 ballen) tevens zijn er sets tijdelijk te leen van oud leden, als u die in eigendom wilt hebben kosten die ongeveer € 25,- u kunt ook zelf een nieuwe set aanschaffen voor ongeveer € 250,- maar doe eerst ervaring op en ontdek met welk type ballen u prettig speelt. Er zijn verschillende merken en typen met verschillende curven.
De ballen kunt u achterlaten in de aan u toegewezen locker kast van de club.

Zoals uit bovenstaande informatie blijkt hoeven de kosten niet hoog te zijn om Bowls te spelen, voor de € 125,- lidmaatschap geld kunt u ongeveer 42 weken x 2 = 86 x per jaar spelen dus voor ongeveer € 1,45 per keer.
De 42 speelweken zijn gebaseerd op de beschikbaarheid van de zaal. In een aantal weken kunnen we geen gebruikmaken van de zaal, onder andere in de carnavalsweek, de maand juli in verband met de 4-daagse camping, diverse feestdagen die op onze speelochtend vallen en 1 week begin september bij de start van het nieuwe schooljaar. 

Aanmelden: bij de voorzitter Jan Boersbroek tel. 024 3234657 of secretaris Jan Mensink 024 3774597 of email: info@jjmensink.nl
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!