Lidmaatschap - Quick 1888

Lidmaatschap

Lidmaatschap

 

De eerste maand mag u kostenloos kennis maken en mee spelen met deze mooi sport.

Zonder verdere verplichtingen we verwachten dat uw ervaring zo positief is dat u graag lid wil blijven maar nogmaals geheel vrijblijvend.

Als u daarna besluit om lid te worden betaald u € 125, - per jaar (maximaal in 2 termijnen te voldoen). Het vereningingsjaar loopt van 1 juli t/m 30 juni. 

Als u ervoor in aanmerking komt; we staan gemeld bij de Meedoenregeling van de gemeente Nijmegen en krijgt u daar ook nog een korting van € 50,- . Dus uw budget daar wordt met € 75,- belast.

Hiervoor mag u 1x per week  spelen:
woensdag 10.30 - 13.00 uur 

Van u wordt verwacht om 20 minuten van tevoren aanwezig te zijn i.v.m. het voorbereiden van de zaal en aan het eind van de ochtend moet de  zaal gezamelijk opgeruimd worden.

Overige kosten:

Kantine prijzen: koffie/chocolade € 2,40 en thee €2,00.(2022)

Kleding: geen voorschriften behalve als u mee doet met wedstrijden  in den lande waar deelnemers van andere clubs aan deelnemen. Dan is het kleding voorschrift; geheel in het wit, het soort kleding mag uzelf uitzoeken we kennen geen clubkleding. 

Schoeisel: verplicht!  sportschoenen zonder profielzool, deze kunt u aanschaffen voor ongeveer € 50,- er zijn een beperkt aantal leveranciers. Maar u kunt ook volstaan met  sloffen of moccasins als de zool maar glad is, dit is om beschadiging aan de mat te voorkomen. In het begin van het lidmaatschap mag u gebruik maken van plastic overschoenen (een aantal beschikbaar bij de club) 

Bowlsballen: de club heeft een ruime hoeveelheid reserve sets (4 ballen) tevens zijn er sets tijdelijk te leen van oud leden, de praktijk wijst uit dat u daar jaren van kunt genieten. Mocht u die  wel in eigendom willen dan hebben kosten die ongeveer € 25,- . U kunt ook zelf een nieuwe set aanschaffen voor ongeveer € 250,- maar doe eerst ervaring op en ontdek met welk type ballen u prettig speelt. Er zijn verschillende merken en typen met verschillende curven.
De ballen kunt u achterlaten in de aan u toegewezen locker kast van de club.

Het aantal speeldagen per jaar is ongeveer 45. Deze zijn gebaseerd op de beschikbaarheid van de zaal. In een aantal weken kunnen we geen gebruikmaken van de zaal, onder andere in de carnavalsweek, de maand juli in verband met de 4-daagse camping, diverse feestdagen die op onze speelochtend vallen en 1 week begin september bij de start van het nieuwe schooljaar. 

Aanmelden: bij de voorzitter Kees Weterings tel. 06 25443587 of secretaris Jan Mensink 06 30475688 of email: info@jjmensink.nl
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!