Badmintonnieuws - Quick 1888

Badmintonnieuws

Badmintonnieuws

Start seizoen 2023-2024
Op maandag 4 september start het nieuwe seizoen. Kijk hier voor alle details en belangrijke details. Wil je een keertje meespelen om zo te kunnen bepalen of je lid wilt worden? Stuur dan een e-mail naar badminton@quick1888.nl of stuur een berichtje via WhatsApp.

Verslag clubkampioenschap 2023
Maandag 13 april organiseerde de toernooicommissie (Folkert, Jay en Ernest) het interne clubtoernooi van Quick Badminton. Met de al bijna traditionele suikerrijke gezonde en minder gezonde etenswaren vooraf ingeslagen en het onvolprezen wedstrijdschema van badmintonlid Jurgen was een leuke avond vooraf eigenlijk al verzekerd. Dat de zaal vooraf wat onverwacht door een groep zaalvoetbalsters was gehuurd, was maar een kleinigheid waar professioneel door organisatie en deelnemers mee werd omgegaan in de voorbereiding.

Met 20 deelnemers, waaronder een wisselende bezetting door de bestuursleden die uiteraard ook graag meespeelden, ontstond er een hevige strijd om een plek in de finalerondes, onder toeziend oog van enkele niet meespelende leden. Dat het Excelbestand soms verrassende of wel eens dezelfde koppels creëerde zorgde gelukkig alleen voor grappige reacties en wat kleine discussies die de algemene sfeer niet beïnvloedde. Na de vijf reguliere speelrondes kwamen uiteindelijk de finalisten uit de digitale hoge hoed. Voor een uitzinnig meelevend publiek speelden om de derde plaats het bestuurslid (Bjorn en Ernest) met Maarten tegen Casper en Loes, met de eerste als winnaars. De finale was een zwaar gevecht van Izaäk en Sander tegen Sonny en Ria. De twee heren gingen er met de hoofdprijs van door. Met een drankje en een prijsuitreiking met medailles en chocolade in de kantine sloten we de geslaagde avond af. Volgend jaar zeker weer nieuwe kansen met een nieuwe commissie - de winnaars van dit jaar - en hopelijk weer 20 of zelfs meer deelnemers!

Sander_en_Izak.jpg

Open speelavond(en)
 
Op maandag 4, 11, 18 en 25 september organiseren we vanaf 20.00 uur bij Quick 1888 open speelavonden voor badminton. Op deze avonden is iedereen welkom om een keertje mee te spelen en zo te bepalen of men lid wil worden. Kijk voor meer informatie en het aanmeldformulier op deze pagina

ae5f88e40f702b84f99dfeae0c3a9158a7b3055b.jpg

Nieuwjaarsbijeenkomst zondag 7 januari

21 november 10:00  Namens alle bestuurders van alle afdelingen van Quick 1888 wensen wij u en uw familie alvast een gezond en sportief 2024. Om het nieuwe jaar samen met uw sportvrienden op gepaste wijze te starten nodigen wij u uit voor de Nieuwjaarsbijeenkomst die op zondag 7 januari vanaf 15.00 uur wordt gehouden in ons clubhuis. meer »

297x gelezen

Sportspreekuur Fy-fit fysiotherapie

28 september 17:45  Voor al onze (jeugd)leden verzorgd Fy-fit een gratis sportspreekuur. Iedere maandag van 19.00 tot 20.00 uur. Gratis blessure screening en advies.meer »

3125x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!