Replica KNVB Beker - Quick 1888

Replica KNVB Beker

Replica KNVB Beker


De beker is terug .......KNVB beker

De aanschaf van de replica van de KNVB beker uit 1948/1949 is een feit. De aanschaf is uniek voor onze clubhistorie en geniet inmiddels ook landelijke belangstelling vanuit de media en de KNVB. De KNVB wil om die reden de replica van KNVB beker op zondag 24 september 2017 om 13.00u officieel aan ons uitreiken in de persoon van niemand minder dan Michael van Praag, de huidige voorzitter van de KNVB en vice-president van de UEFA.

 

Wij voelen ons als bestuur van de Qlub van 100 zeer vereerd met zijn bezoek aan onze vereniging. De aanschaf krijgt daarmee in onze optiek ook het cachet dat ze verdient. Echter de aanschaf was niet mogelijk geweest zonder jullie, de leden van de Qlub van 100. Wij nodigen jullie daarom van harte uit om bij deze unieke gebeurtenis aanwezig te zijn. Met het uitprinten van deze mail ontvang je tevens gratis toegang tot het sportterrein en de eerste thuiswedstrijd van het eerste elftal van Quick 1888 tegen Rohda Raalte.

 

Wij zien jullie graag terug op deze fantastische dag in onze clubhistorie!

 

Met vriendelijke groet,

Bestuur Qlub van 100

 

Erik Cuppen

Michel Dreis

Erwin Hoogeveen

Danny Hompus

Leo Otten

Fred Roelofs

Als Qlub van 100 staken we energie in een project dat al heel lang op ons wensenlijstje staat: de aanschaf van een replica van de KNVB beker uit 1949. 
We voerden hierover overleg met de KNVB, maar helaas hangt er nog steeds een stevig prijskaartje aan van maar liefst € 5.250.

Wij vinden het natuurlijk vreemd dat je als winnende amateurvereniging nog zo diep in de buidel moet tasten voor een replica. Maar de KNVB staat daar blijkbaar heel anders in. Niettemin, wij willen onze historie koesteren en we vonden inmiddels al een aantal sponsoren die een financiële bijdrage willen leveren om de aanschaf te regelen. We besloten ook om niet de hele aanwezige buffer van de Qlub van 100 aan deze investering te koppelen, maar we kiezen nu voor een middenweg.

 
We vragen onze leden om een aanvullende donatie te doen voor de aanschaf van de beker.

Daarnaast bieden we zakelijke sponsoren de gelegenheid om een groter bedrag te doneren van minimaal € 500,00.

Op verzoek kunnen zakelijke sponsoren een
factuur ontvangen van Quick Promotions. Als tegenprestatie aan de zakelijke donateurs, biedt de zuil onder de  voor een vermelding van de zakelijke donateur.

 

Je mag een aanvullende donatie overmaken op rekeningnummer NL35INGB0007883453 tnv Qlub van 100.    ovv:  donatie KNVB beker. 

Alvast heel veel dank voor je bijdrage en wij streven ernaar om de replica te presenteren aan het begin van het volgende voetbalseizoen na de eerste thuiswedstrijd van eerste elftal.

 

Met vriendelijke groet,

Bestuur Qlub van 100

 

Erik Cuppen

Michel Dreis

Erwin Hoogeveen

Danny Hompus

Leo Otten

Fred Roelofs

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!