vriendenclub Quick cricket - Quick 1888

vriendenclub Quick cricket

vriendenclub Quick cricket

Vrienden van Quick Cricket

De Vrienden van Quick Cricket is een verzameling mensen en bedrijven, die de afdeling cricket van Quick een warm hart toedraagt. De diverse aspecten in deze sport als prestatie, sportiviteit, gezelligheid en respect voor de tegenstander spreken juist deze groep mensen bijzonder aan. Daarom steunen zij de Cricketafdeling met een financiele bijdrage van minimaal vijftig euro per seizoen.

Met alleen de minimale begroting van enkele duizenden euro's en veel zelfwerkzaamheid van de leden komt de afdeling er niet. De Vrienden van Quick Cricket willen de club daarom financieel ondersteunen, zodat juist het sociale aspect van de sport ook de aandacht krijgt die het verdient. Te denken valt hierbij aan een doordeweeks 20/20 toernooi, onderlinge wedstrijdjes van leden tegen niet leden, introductiedag voor de Vrienden van Quick Cricket en eventueel andere (on)bekenden met deze sport.

In 2009 is ook het zogenaamde "Grote Vriend van Quick cricket" geïntroduceerd. Deze grote vrienden verdubbelden de inleg van vijftig euro.

Wij willen alle deelnemers hartelijk danken voor hun bijdrage. Natuurlijk hopen wij, dat we ook in 2014 weer op jullie kunnen rekenen. En wie wil er nu geen nieuwe vrienden maken? Wij dus ook! Meld je aan bij t.straten@hetnet.nl. Vast bedankt namens alle cricketers van Quick.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!