Opzeggen en overschrijven - Quick 1888

Opzeggen en overschrijven

Opzeggen en overschrijven

Opzeggen

Het lidmaatschap wordt ieder jaar stilzwijgend met een jaar verlengd, indien er voor de afdeling voetbal voor 15 juni geen opzegging bij Quick 1888 binnen is; voor de overige afdelingen 4 weken voor einde seizoen (eind mei), uitgezonderd cricket en tennis (eind november).

Indien je geen lid meer wenst te zijn van Quick 1888 dien je een beëindigingsformulier in te vullen. Dit kun je inleveren in de brievenbus op de bovenverdieping naast de lift in het clubhuis of scannen en sturen naar ledenadm@quick1888.nl

Beëndiging van het lidmaatschap zal pas worden geaccepteerd indien aan de volgende voorwaarden is voldaan:

1. Betaling van alle financiële verplichtingen (zoals: contributie en boetes)

2. Inlevering van alle door Quick 1888 in bruikleen beschikbaar gestelde spullen (zoals: wedstrijdkleding, tassen, ballen) 

 

Tussentijds opzeggen

Het hoofdbestuur en de afdelingsbesturen stellen elk jaar een begroting op. Het aantal leden is essentieel voor het goed opstellen van een begroting. Daarnaast dient de vereniging elk seizoen een afdracht per lid te betalen aan de bond. Vandaar dat u als lid niet per direct (tussentijds) kan opzeggen en niet te laat kan opzeggen. Per direct opzeggen is niet mogelijk bij een vereniging. Het lidmaatschap is een jaarverplichting die u als lid aangaat met de vereniging. 

De volledige contributie (dus voor een heel seizoen) dient dan te worden voldaan, want tussentijds opzeggen is niet mogelijk. Indien er sprake is van onvoorzienbare gegronde redenen tot stoppen kunt u de voorzitter van uw afdelingsbestuur aanschrijven en verzoeken uw schrijven te bespreken binnen het afdelingsbestuur. Dat u de sport niet meer leuk vindt, een blessure hebt opgelopen of zwanger bent geworden zijn voorbeelden die voor het risico van het lid zelf komen. In dergelijke gevallen dient u dus de volledige contributie te betalen.   

 

Overschrijven naar een andere vereniging (voetbal)

1. Het lidmaatschap van Quick 1888 dient opgezegd te worden vóór 15 juni.
2. De KNVB accepteert overschrijving naar een andere club tot en met 15 juni.

De aanvraag tot overschrijving naar een andere vereniging leidt niet automatisch tot opzegging van het lidmaatschap bij Quick 1888. Indien uw overschrijving wordt goedgekeurd door Quick 1888 en de KNVB en u zich niet heeft uitgeschreven, dient u bij zowel uw nieuwe vereniging als Quick 1888 aan de contributieverplichtingen te voldoen. 

Een aanvraag tot overschrijving dient u te doen bij uw nieuwe vereniging. 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!