Op zoek naar nieuwe leden - Quick 1888

Op zoek naar nieuwe leden

Op zoek naar nieuwe leden

Afdeling Tennis op zoek naar nieuwe leden

 

In de afgelopen jaren is het ledenbestand van de afdeling Tennis drastisch teruggelopen. Momenteel  zijn er nog ca. 25 leden over. We zijn dus blij met elk nieuw lid. 

Whebben de beschikking over twee verlichte gravelbanen op het sportpark De Dennen en zijn onderdeel van de omnivereniging Quick 1888Voordeel is dus dat er vrijwel altijd een baan beschikbaar is om te tennissen.

We hebben een paar groepjes die met elkaar vaste tennisafspraken hebben.

Op maandag- en vrijdagmorgen van 9.30 tot ongeveer 11.00uur is er een soort toss-ochtend waarbij iedereen welkom is. Dit zijn bijna allemaal oudere leden, dames en heren. Na afloop drinken we gezellig koffie in het fraaie clubhuis.

Op dinsdagavond is er een toss-avond vanaf 19.30 uur, waaraan ieder lid van de tennisafdeling deel kan nemen

Verder organiseren we een aantal toernooien, zoals een openingstoernooi, high-tea toernooi, een toernooi waaraan ook leden van SV Hatert uitgenodigd worden en een Najaarstoernooi als seizoenafsluiting. Daarbij staat, naast de sportieve strijd, de gezelligheid voorop.

Indien je overweegt bij ons lid te worden, raden we aan samen met iemand anders  of met een groepje lid te worden, maar individueel lid worden kan uiteraard ook. 

Het voordeel is dan dat er vrijwel altijd een baan vrij is om te tennissen en je bovendien aan bovengenoemde activiteiten kunt meedoen. Ook kun je gebruik maken van de faciliteiten van het Sportpark de Dennen. De contributie bedraagt het eerste jaar enkel de basiscontributie van € 75,- (het seizoen loopt van begin april tot eind november)Na het eerste jaar bedraagt de contributie € 105.- per seizoen (een opslag van € 30 op de basiscontributie). Leden die lid zijn van een andere afdeling van Quick betalen de contributie voor tweede sport = € 30,-

Voor nieuwe leden geldt dat hun zoon en/of dochter een jaar lang gratis lid kan worden.

 

Mocht je nog meer informatie willen dan kun  altijd mailen of bellen naar onze coördinator afdeling Tennis, Ries Kok Telefoon: 0639752492  e-mail: m.kok43@chello.nl of bij de leden administratie van Quick 1888.

Informatie over hoe lid te worden van Quick vind je hier

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!