nieuws omnivereniging

nieuws omnivereniging

RACISME, DISCRIMINATIE EN BOTER BINNEN DE VERENIGING

12 juni 21:45  Ik kondigde de inhoud van deze column al eerder aan. En ik schreef er al nagenoeg twee jaar geleden eerder over. Maar toen nav een gebeurtenis in Ooy toen een jeugdteam van Quick ontvangen werd als de apen van Quick. Er is toen wat contact over geweest tussen beide clubs, zo in de zin van dat zoiets niet meer mag gebeuren. Ik heb in die tijd bij de FAN ( federatie amateurclubs Nijmegen) dit onderwerp in algemene zin aangekaart en daar is toen uit voortgekomen dat de voorzitter van de FAN, de voorzitter van Blauw-Wit en ik met elkaar dit onderwerp zouden voorbereiden voor de FAN. En toen kwam corona en is er niets meer van terechtgekomen. Maar wie weet?meer »


Quick1888 eerste Nijmeegse voetbalclub met Topprestatiebadge Voeding

25 mei 10:15  Tegenwoordig kan je in de kantine van Quick kiezen voor gezond. Het bestaande assortiment eten en drinken is onder andere met een watertappunt, zelfbereide soep en vers fruit uitgebreid. Het getapte biertje, knapperige frietje en broodje kroket blijven gewoon verkrijgbaar. Deze Derde-Helft-coryfeeën krijgen echter gezelschap van gezondere alternatieven. meer »

525x gelezen

Laat je Quickhart sneller kloppen bij de Qlub van 100

12 mei 11:30  Je ziet de Qlub van 100 niet, maar toch tegelijk wel wanneer je op De Dennen bent. Neerlands enige Qlub van 100, die je schrijft met een Q, is de invisible vliegende keep van Quick. Door een aanvulling op sponsorgeld prijkt Quick’s KNVB beker uit 1949 in een vitrine van de kantine. Omringd door meubilair, Real Madrid poster, vazen met kunstbloemen, eveneens mogelijk gemaakt door de Qlub van 100. Liefst ver van de schijnwerpers steekt de Qlub van 100 alle onderdelen van omnivereniging Quick een hart onder de riem wanneer financiën doelstellingen in de weg staan. Tegelijkertijd biedt deze speciale Qlub haar leden, ook al kan nu door corona het vertrouwde Tischtennis, Bingo en Indoor Soccer de jaarlijkse feestavond nog niet doorgaan, in Quickstijl een extra derde helft gevoel. Door het letterlijk tragisch uitsterven van leden, is De Vliegende Keep van Quick op zoek naar jong bloed. meer »

799x gelezen

Sportspreekuur Fy-fit fysiotherapie

28 maart 17:45  Voor al onze (jeugd)leden verzorgd Fy-fit een gratis sportspreekuur. Iedere donderdag van 18.00 tot 19.00 uur. Gratis blessure screening en advies.meer »

529x gelezen

Nieuw corona protocol, avondklok en meer trainingen

26 maart 15:45  Het crisisteam heeft onderstaand protocol opgesteld voor de komende periode. Dit protocol is geldig tot en met 20 april.meer »

709x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!