nieuws omnivereniging - Quick 1888

nieuws omnivereniging

nieuws omnivereniging

De cirkel is rond, maar nog niet af zonder ‘Steen der Wijze’.

6 januari 13:00  Ondanks dat de geboren en getogen Bekenaar begon bij BVC’12, speelde Max de Wijze vanaf z’n tiende tot aan de senioren in de jeugd van Quick. De inmiddels vierendertigjarige voetballer, die door Bas Hoppenbrouwer werd omgeschoold van middenvelder tot centrale verdediger, speelde tot dit seizoen echter nog nooit in Zondag-1 op De Dennen. Opmerkelijk voor een bloedverwant van legendarische Quickers als O.C. Huisman en Louis de Wijze. De voormalige speler van Leones, De Treffers, BVC’12 en De Bataven voelt zich door z’n afkomst niet automatisch een cultuurbewaker bij Quick. Tegelijkertijd heeft de wijn- en koffieverkoper bij de terugkeer naar Quick z’n eigen ‘awake-up call’ gelanceerd om een steentje bij te dragen aan het kampioenschap in de Derde Klasse. Op termijn in de voetsporen treden van opa Louis de Wijze ligt hoogstwaarschijnlijk eveneens in het verschiet voor de Awake-ondernemer. DOOR: MAARTEN OMVLEE meer »

158x gelezen

Sportspreekuur Fy-fit fysiotherapie

28 september 17:45  Voor al onze (jeugd)leden verzorgd Fy-fit een gratis sportspreekuur. Iedere maandag van 19.00 tot 20.00 uur. Gratis blessure screening en advies.meer »

2436x gelezen

Quick herdenkt zijn oorlogsslachtoffers

4 mei 17:15  Vandaag, 4 mei, is het dodenherdenking. Een moment van bezinning. Wim Veenendaal is al langere tijd bezig met de verhalen van de in de Tweede Wereldoorlog omgekomen Quickers. Veertien Quickers kwamen er om in de oorlog. Op 6 mei 2020 zouden zij herdacht worden en stond er aansluitend een bevrijdingswedstrijd op het programma. Dat zal helaas allemaal niet doorgaan vanwege de huidige crisis. Wim vertelt hieronder alvast kort over het herdenken bij Quick. meer »

629x gelezen

CONTRIBUTIE EN BETALINGSACHTERSTANDEN

7 april 20:00  Hieronder een bericht van het bestuur over de financiële positie en contributie-inning.meer »

971x gelezen

Toestanden

25 maart 21:30  Dat zijn het... eigenlijk nog niet zo lang...meer »

1590x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!