nieuws omnivereniging

nieuws omnivereniging

Start Ballenactie

16 juni 21:15  Deze week starten we bij Quick 1888 met de Ballenactie , in samenwerking met Jumbo. Met deze actie willen we ballen inzamelen voor onze vereniging. Help je mee?meer »


Mededeling van het Dagelijks bestuur

16 juni 12:30  Op de laatstgehouden AB-vergadering van 27 mei jl. heeft het Algemeen Bestuur besloten alle leden van het voetbalbestuur op non-actief te stellen. Dit mede door een onwerkbare situatieontstaan door verschillen van inzicht op diverse bestuur onderdelen. Dit ondanks diverse bemiddelingspogingen. Het AB heeft erevoorzitter Rob Lamers verzocht als interim voorzitter voetbal te fungeren en orde op zaken te stellen.meer »

108x gelezen

RACISME, DISCRIMINATIE EN BOTER BINNEN DE VERENIGING

12 juni 21:45  Ik kondigde de inhoud van deze column al eerder aan. En ik schreef er al nagenoeg twee jaar geleden eerder over. Maar toen nav een gebeurtenis in Ooy toen een jeugdteam van Quick ontvangen werd als de apen van Quick. Er is toen wat contact over geweest tussen beide clubs, zo in de zin van dat zoiets niet meer mag gebeuren. Ik heb in die tijd bij de FAN ( federatie amateurclubs Nijmegen) dit onderwerp in algemene zin aangekaart en daar is toen uit voortgekomen dat de voorzitter van de FAN, de voorzitter van Blauw-Wit en ik met elkaar dit onderwerp zouden voorbereiden voor de FAN. En toen kwam corona en is er niets meer van terechtgekomen. Maar wie weet?meer »


Quick1888 eerste Nijmeegse voetbalclub met Topprestatiebadge Voeding

25 mei 10:15  Tegenwoordig kan je in de kantine van Quick kiezen voor gezond. Het bestaande assortiment eten en drinken is onder andere met een watertappunt, zelfbereide soep en vers fruit uitgebreid. Het getapte biertje, knapperige frietje en broodje kroket blijven gewoon verkrijgbaar. Deze Derde-Helft-coryfeeën krijgen echter gezelschap van gezondere alternatieven. meer »

363x gelezen

Berichtgeving over contributiebetaling 2020/2021

12 mei 22:15  Het voetbalbestuur heeft afgelopen maandag ( 10 mei 2021) tijdens een bestuursvergadering gesproken over de contributiebetaling door/voor alle leden van de afdeling voetbal. meer »

245x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!