nieuws omnivereniging

nieuws omnivereniging


In Memoriam : Danny van den Broek

10 april 16:45  Danny van den Broek overleden. 15 februari 1985 - 7 april 2021 meer »


Tennisbanen weer geopend

29 maart 10:15  Vanaf heden zijn de tennisbanen weer geopend. Betreed de banen niet met voetbalschoenen. Mocht je een bal moeten halen, loop dan zo dicht mogelijk langs het hek.


Sportspreekuur Fy-fit fysiotherapie

28 maart 17:45  Voor al onze (jeugd)leden verzorgd Fy-fit een gratis sportspreekuur. Iedere donderdag van 18.00 tot 19.00 uur. Gratis blessure screening en advies.meer »


Nieuw corona protocol, avondklok en meer trainingen

26 maart 15:45  Het crisisteam heeft onderstaand protocol opgesteld voor de komende periode. Dit protocol is geldig tot en met 20 april.meer »


HANdreiking studenten beweegt Quick wederom tot Walking Football

4 maart 10:00  Een nieuwe groep studenten Sportkunde en Verpleegkunde van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) staat te popelen om het stokje over te nemen van hun voorgangers: de eerste schare studenten die voor hun stage Quick bij de hand hebben genomen om Walking Football op Sportpark De Dennen nieuw leven in te blazen. Drie jaar geleden sneuvelde het initiatief van Quick om te starten met Walking Football al op de tekentafel. Bij een gebrek aan helpende handen en belangstellenden. Terwijl het bij NEC, Blauw Wit, Orion en OSC, gericht op oud voetballers, wel van de grond kwam. Door hulp van vijf nieuwe HAN-architecten staat Walking Football bij Quick wederom in de steigers. Met een verruimde blik op de doelgroep krijgt de eenmalig winnaar van de KNVB-beker een prefab kans om eigentijds een thuis te bouwen voor ouderen uit de wijk. DOOR: MAARTEN OMVLEE meer »


Sportpark rookvrij vanaf 1 januari

9 december 19:30  Sportpark de Dennen rookvrij Zoals reeds besproken in de ALV van 2019 heeft het Algemeen bestuur besloten dat ons sportpark rookvrij gaat worden. Dit gebeurt wat later dan gepland door alle coronaperikelen. Er is immers al zoveel wat niet mag. Toch is nu besloten dat per 1 januari 2021 de Dennen ROOKVRIJ wordt. meer »


Contributienieuws van het algemeen bestuur

30 november 13:45  Nieuws van het algemeen bestuur over eventuele contributieverlagingen voor senioren. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!