We gaan weer (aangepast) beginnen!

We gaan weer (aangepast) beginnen!

30 april 2020 22:00


Het kabinet heeft aangegeven dat trainingen voor de jeugd bij sportverenigingen weer zijn toegestaan. Het crisisteam van Quick 1888 heeft besproken hoe wij hier op ons sportpark, rekening houdende met alle regels, gehoor aan kunnen geven.

Uit het overleg binnen Quick en raadpleging van KNVB- en gemeenterichtlijnen is naar voren gekomen dat het trainen van jeugdspelers tot en met 12 jaar naast toegestaan ook mogelijk is. Hiermee mogen deze teams starten vanaf maandag 11 mei.

Voor jeugdspelers vanaf 13 jaar gelden nu strengere regels. Hierdoor is het geven van een volledige voetbaltraining niet mogelijk. Wij vinden het echter belangrijk dat ook deze jeugd start met sporten. De jeugd vanaf 13 jaar mag vanaf woensdag 13 mei starten.

Trainers hebben een handleiding ontvangen. Uitgangspunt is dat alle teams, behalve de allerjongsten die nog afhankelijk zijn van ouders, starten met trainen op genoemde data. Trainers mogen hier in overleg met de Hoofd Opleiding van afwijken.

Voor het goed laten verlopen van de activiteiten op Sportpark de Dennen is een poster met regels opgesteld. Het opvolgen van de regels is van zeer groot belang voor de gezondheid en veiligheid van ons allemaal.

Wij verzoeken u met klem deze poster goed door te nemen en de regels op te volgen!


De trainingen van de afdeling voetbal:
- vinden plaats volgens een aangepast trainingsschema
- zijn open toegankelijk, mits van tevoren aangemeld via de website
- zijn niet verplicht, ook niet voor selectiespelers
- worden gedeeltelijk gehouden met nieuwe selecties (informatie via Hoofd Opleiding)


Wij wensen de jeugdleden die weer mogen sporten veel plezier!


Het crisisteam
Quick 1888

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!