Bestuursmededelingen

Bestuursmededelingen

        
Hieronder een overzicht van mededelingen van het voetbalbestuur. Niet alle mededelingen zijn opgenomen in dit overzicht. Elke mededeling heeft als nieuwsbericht op de website gestaan. 


 

BERICHTGEVING OVER CONTRIBUTIEBETALING 2020/2021

Het voetbalbestuur heeft afgelopen maandag ( 10 mei 2021) tijdens een bestuursvergadering gesproken over de contributiebetaling door/voor alle leden van de afdeling voetbal. De coronamaatregelen zijn hierbij betrokken. In november 2020 heeft het bestuur al via de website laten weten dat alle leden hun volledige contributie moeten

betalen. Dat standpunt huldigt het bestuur nog steeds. Hierbij speelt het argument dat de voetbalafdeling structureel veel (=gebruikelijke) kosten heeft gemaakt (.b.v. huur velden, materiaalaanschaf, betaling trainers)

 

Voor de seniorleden wordt binnenkort nog gesproken over een mogelijke compensatie (regeling), omdat juist deze groep minder mogelijkheden heeft gehad wat betreft de sportuitoefening. Echter voor deze groep geldt dus zeker ook dat alle seniorleden volledig contributieplichtig zijn voor het seizoen 20/21. Een mogelijke compensatie voor deze groep wordt dan verrekend in het begin van het nieuwe seizoen.

 

Seniorleden die in 20/21 niet hun volledige contributie hebben betaald krijgen een financiële blokkade en spelen/trainen is vanaf 29 mei niet meer mogelijk. 

 

JOHN PETERS, VOORZITTER AFD. VOETBAL

 


 

Redactieleden gezocht

 

Ben je betrokken bij de voetbalafdeling van Quick 1888? Ben je altijd snel op de hoogte van het laatste nieuws? Vind je het leuk om daarover te schrijven?

 

Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Voor de op te zetten nieuwsbrief van de afdeling voetbal zijn wij zowel op zoek naar redactieleden als naar grafisch, redactioneel en/of creatieve vormgevers die kunnen of willen leren werken met MailChimp.

 

Wij zoeken mensen die:
– Betrokken zijn bij Quick 1888
– De Nederlandse taal goed beheersen
– Circa 1 - 2 uur per week beschikbaar zijn

 

Wij bieden:
– De mogelijkheid om deel uit te maken van een enthousiast team
– De kans ervaring op te doen als redacteur of vormgever
– De mogelijkheid eigen initiatieven uit te werken voor een groot publiek

 

 

 

Interesse? Neem dan contact op met Jonathan van Dongen, via jac_97@live.nl of spreek hem aan op de club. Eenieder die incidenteel een bijdrage kan leveren, vragen wij ook om contact op te nemen.

 

 

 

 

 

 

 

 

                                

Play-offs en bekerfinales: deze midweekse duels mag je echt niet missen

Vandaag om 16:00  Veel kaarten in Europese topcompetities zijn inmiddels geschut. Toch zijn enkele Europese tickets en bekercompetities nog onverdeeld en onbeslist. Ook in de aankomende werkweek staan er heerlijke duels op het programma. Schrijf deze wedstrijden alvast in je agenda! meer »


Pavlidis, Drommel en meer: de tops en flops van Eredivisie-speelronde 34

Vandaag om 13:30  Speelronde nummer 34 in de Eredivisie leverde wederom de nodige discussiepunten op. Goals, VAR-momenten en grote fouten wisselden elkaar in rap tempo af. De volgende hoofdrolspelers kunnen terugkijken op een mislukt, of juist een uitstekend weekend. meer »


AZ-doelman Bizot weet al of hij naar het EK gaat: "Mijn rol is duidelijk"

Vandaag om 9:00  In de afsluitende competitiewedstrijd van AZ hield doelman Marco Bizot opnieuw 'de nul'. Heracles Almelo kreeg met 5-0 klop. Wat de zomer hem brengt, is nog gissen: vakantie vieren óf met het Nederlands elftal mee naar het Europees kampioenschap. De dertigjarige sluitpost behoort in ieder geval tot de voorselectie van bondscoach Frank de Boer. "Ik weet al waar ik op kan rekenen." meer »


Hoe kies je de beste bookmaker voor jouw voetbal weddenschappen?

Vandaag om 8:00  Op 1 april 2021 is de wet Kansspelen op afstand in werking getreden. Hierdoor is het eindelijk legaal in Nederland om online te gokken op kansspelen. Nog beter nieuws is dat de Nederlandse gokmarkt zich opent voor nieuwe bookmakers op 1 oktober 2021. Op dit moment kunnen binnen -en buitenlandse bookmakers de Nederlandse goklicentie aanvragen bij de Nederlandse Kansspelautoriteit. Na de goedkeuring van hun aanvraag, mogen zij hun diensten aanbieden in Nederland vanaf 1 oktober. meer »


Samenvatting Atl�tico Madrid - Osasuna (2-1)

Vandaag om 7:00  Atlético Madrid heeft de koppositie in La Liga met hangen en wurgen behouden. De ploeg van Diego Simeone kwam in eigen huis met de schrik vrij tegen Osasuna. Bekijk hier de hoogtepunten van het spannende duel in Estadio Wanda Metropolitano.  meer »


Meer nieuws

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!