BERICHT VAN HET CRISISTEAM

BERICHT VAN HET CRISISTEAM

2 juli 2020 22:15


Het crisisteam komt regelmatig bij elkaar. Laatst op donderdagmorgen 2 juli. Vooral naar aanleiding van de versoepelingen per 1 juli. Versoepeling is op zich goed nieuws, maar vooral in het kader van de anderhalve-meter-regel moeten nieuwe regelingen/regels getroffen worden. Het team heeft op 2 juli vooral gesproken over het gebruik van het clubhuis in juli en augustus. Over het gebruik van de velden staat elders op de website berichtgeving.

Het is nu niet mijn bedoeling om nu op deze plaats de afspraken/regels/ e.d. op te sommen en toe te lichten. Tijdens ons overleg bleek dat het niet gemakkelijk is om in deze crisistijd het gebruik van het clubhuis in regels te vatten. Maar het moet wel. Het gaat dan o.m. om de ZITplaatsen in het gebouw; kleedkamergebruik, de looproutes; de barbezetting; de bestelwijze. En de HANDHAVING. Ja, ik schrijf dit maar even in hoofdletters. Het team stelt regels op maar moet zich houden aan richtlijnen van overheid, gemeente, RIVM. Ik ga ervan uit dat jij je best doet zich aan onze regels te houden. Ook als je het ergens niet mee eens bent. Ik heb het al eerder in algemene  zin in een website-artikel geschreven: ga in ieder geval niet –figuurlijk en letterlijk – je eigen gang. In dit artikel dus geen opsomming van regels. Vanaf nu of binnen enkele dagen worden de regels op de plaatsen waar je bent of komt aangegeven. Er zullen regelmatig eigen Quickmensen als vrijwilligers zichtbaar zijn. Er wordt op deze mensen een beroep gedaan als handhavers. En geef die mede-Quicker de kans deze wat ondankbare taak uit te voeren. Bij naleving van regels hoort nu eenmaal handhaving. MAAR DAT MOETEN WE NU SAMEN DOEN. EN DAT MOET LUKKEN.

Zolang opgelegde regels gelden moeten we met elkaar rekening houden. Ook met begrip.

Op onze accommodatie moeten we binnen en buiten samenwerken op een gebied dat we tot drie maanden geleden nooit voor mogelijk gehouden hebben. Dat vraagt inspanning van iedereen. Als je op De Dennen bent moet je even denken: oh ja, dit kan wel en dit mag niet.

JOHN PETERS, voorzitter afd. voetbal

Andere crisisteamleden zijn:

  • Jo de Bruijn ( algemeen voorzitter)
  • Ton Thannhauser ( BV)
  • Marc Meinema ( horeca)
  • Jonathan van Dongen ( lid voetbalbestuur)
  • Rob Rijnbout ( lid voetbalbestuur)

 

3 juli 2020

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!