supportersvereniging

supportersvereniging

Supportersvereniging "QUICK 1888 NIJMEGEN"  

De  supportersactiviteiten
De supportersvereniging van Quick1888 heeft als doel diverse supportersactiviteiten te ontplooien voor de verschillende afdelingen van Quick 1888. In de diverse seizoenen is de focus gericht op de competitiesporten die in dat seizoen ‘actief’ zijn.

In het nazomer seizoen (ook wel alom bekend als voetbalseizoen) wordt de aandacht met name gericht op de voetbaljeugd. Zowel de prestatieteams als de recreatieve elftallen kunnen aankloppen om ondersteuning. En natuurlijk worden ook de senioren niet vergeten!

Enkele supportersprojecten van de afgelopen jaren:- teamshirts voor C1 - standenborden voor voetbal- en cricket elftallen.- coachjassen voor leiders en trainers van enkele teams-  bijdragen voor teamuitjes van enkele recreatieve elftallen.

Rond het eerste voetbalelftal
Daarnaast zorgt de supportersvereniging al heel wat jaren bij de thuiswedstrijden van ons eerste voetbalelftel voor het informatieblaadje van die zondag met onder andere de teamopstelling.
Om de betrokkenheid van de jeugd bij de competitiewedstrijden op de zondag te stimuleren wordt bovendien voor elke thuiswedstrijd een speler van de week gekozen die dan de hele zondagmiddag ‘mee’ mag doen bij de wedstrijdactiviteiten, van voorbespreking tot broodje na afloop. Incidenteel worden ook echte 'voorwedstrijden' geregeld voor de pupillen of junioren.

Quick 1888 fan shop
Om de diverse activiteiten te kunnen financieren verkoopt de supportersvereniging allerlei Quick-artikelen; sjaals, sporttassen, schoentassen, beertjes, pennen en paraplu’s. Ook worden poloshirts, truien etc. verkocht in diverse kleuren, met daarop het Quick logo of andere borduurpatronen. 
Wil je iets bestellen? Neem dan contact op met Anja Lauvenberg


Lid worden?
Natuurlijk kan iedereen die Quick 1888 een warm hart toedraagt, lid worden van de supportersvereniging voor het geringe bedrag van 25 euro per jaar.
Voor dit bedrag krijgt u korting op de aankoop van Quick-artikelen en elke voetbalzondag ontvangt u het infoblad van de supportersvereniging.

De jeugd tot en met 18 jaar kan voor 10 euro jeugdlid worden van onze vereniging. Wil u met uw hele gezin supporter van Quick 1888 worden, dan is het gezinslidmaatschap iets voor u: voor 40 euro per jaar, is iedereen lid van de supportersvereniging.
Stuur uw gegevens (naam, adres, telefoonnummer) naar ons secretariaat of naar ons e-mailadres en maak tevens uw lidmaatschapsbijdrage over op onderstaande bank- of girorekening. En wie weet bent u dan wel de volgende supporter die mee mag met de supportersbus naar de volgende uitwedstrijd van ons eerste voetbalelftal???

SUPPORTERSVERENIGING "QUICK 1888 NIJMEGEN"
 
Secretariaat: Valkenaerhof 16 6538 TD Nijmegen


Bestuur
Hans Gerrits, voorzitter
Gerard de Haas, secretaris
Anja Lauvenberg, coördinatie activiteiten

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!