Cricketnieuws

Cricketnieuws

Beste allemaal,

 

Via deze mail willen we iedereen oproepen om na te denken wat hij of zij komend jaar, naast het spelen van wedstrijden, voor de club willen gaan doen. We zullen met ons allen de schouders eronder moeten zetten om niet alleen dit jaar een succes te maken, maar ook de toekomst van de club te garanderen!

 

Daarom vragen we je nadrukkelijk om aan te geven wat je wilt doen. Het maakt niet uit of je veel of weinig tijd hebt om je in te zetten, alle hulp en ideeën zijn welkom! Onze inschatting is dat we nu moeten starten met het versterken van de club. Daarvoor hebben wij bedacht dat het volgende nodig is:

 

1. Jeugd

Zoals jullie weten heeft Sasa een trainingsgroep voor jeugd van rond de 9 jaar opgezet. Daarnaast worden al jaren diverse clinics gegeven. Wij willen dit graag uitbreiden en weer een echte jeugdbeleving op onze club krijgen. Er is niks leukers dan bij bijvoorbeeld ACC op bezoek te zijn en daar kinderen te zien cricketen.

Dus: lijkt het je leuk om mee te denken over en mee te helpen met het trainen van cricketjeugd, het organiseren van toernooitjes, het vinden van nieuwe cricketjeugd, het geven van clinics, etc.? Reageer dan op deze mail, of mail Chris: clnijhuis@gmail.com

 

2. Ledenwerving 

Op de ALV van afgelopen december hebben wij aangegeven dat we weer een aantal leden zijn kwijtgeraakt sinds het einde van het seizoen. Daarnaast is na overleg met de aanwezigen besloten dat het Tweede team ook komend seizoen in de 2e Klasse zal blijven uitkomen. Daarom hebben we ook voor komend seizoen nieuwe leden nodig! 

Dus: wil je mee denken over manieren om nieuwe leden te werven, wil je helpen flyers en posters maken, flyers en posters ophangen, open training organiseren, etc.?

Reageer dan op deze mail, of mail Chris: clnijhuis@gmail.com

 

3. Bestuur

Afgelopen seizoen heeft het bestuur afscheid genomen van Izhar. Voor het komende seizoen zoeken we daarom 1 of 2 nieuwe bestuursleden (bij voorkeur minimaal 1 lid van het damesteam, zodat alle teams vertegenwoordigd zijn in het bestuur). We willen komend seizoen gaan werken met duidelijkere takenverdeling, zodat het ook voor jullie duidelijk is wie wat doet en bij wie jullie terecht kunnen met suggesties, vragen en opmerkingen. Deze taken worden in onderling verdeeld, zodra duidelijk is wie in het bestuur willen. 

Dus: wil je mee denken en beslissen over de richting van de club en je inzetten als bestuurslid?

Reageer dan op deze mail, of mail Chris: clnijhuis@gmail.com

 

Wij hopen op veel enthousiaste reacties. Alle ideeën en suggesties, ook over onderwerpen die in deze mail niet aan de orde zijn gekomen, zijn zeker welkom!

Daarnaast hopen we jullie te zien bij de indoortrainingen. Deze zullen van start gaan op zondag 8 februari en vinden iedere zondag plaats van 10.00 tot 13.00 uur in onze eigen hal (met uitzondering van de 15e i.v.m. carnaval).

 

Met vriendelijke en sportieve groet,

Het cricketbestuur

Theo, Marna, Joep en Chris

Dit waren de meest opvallende momenten van het afgelopen voetbalweekend

Vandaag om 12:05  Het weekend zit er weer op en daarom is het tijd om terug te blikken. Er vonden dit voetbalweekend flink wat opvallende dingen plaats tijdens de voetbalwedstrijden en dat kwam onder meer doordat het seizoen in veel competities eindelijk officieel begon en omdat Frenkie de Jong voor magie zorgde. Een overzicht een memorabel voetbalweekend. meer »


Samenvatting Manchester United - Brighton (1-2)

Vandaag om 11:04  Erik ten Hag is dramatisch begonnen aan zijn nieuwe avontuur. De voormalig Ajax-trainer ging met Manchester United verrassend onderuit tegen Brighton. Daar konden debutanten Lisandro Martinez, Christian Eriksen en de ingevallen Cristiano Ronaldo niks aan veranderen. meer »


Deze spannende wedstrijden helpen je door je werkweek heen

Vandaag om 9:30  Het weekend zit er weer op en dat betekent voor een grote groep voetballiefhebbers dat zij weer aan het werk moeten. Om een beetje licht te brengen kijken wij vooruit naar de mooie wedstrijden die er de komende dagen op het programma staan. Vooral de strijd om de Europese tickets voor de Nederlandse clubs moet afleiding bieden.  meer »


Dit zijn de mogelijke vervangers van Marcos Senesi bij Feyenoord

Gisteren om 14:58  Het is een chaotische transferzomer in Rotterdam. Ook Marcos Senesi is nu op weg naar de uitgang. De Argentijn is zo goed als rond met Bournemouth. Daardoor moet Feyenoord nu opnieuw op zoek naar een nieuwe speler. Dit zijn de kandidaten. meer »


Deze vier Eredivisiespelers richten hun pijlen dit seizoen op een aantal bijzondere mijlpalen

Gisteren om 13:04  Sommige spelers kunnen geen genoeg van de Eredivisie krijgen. Een buitenlands avontuur laten zij links liggen en lopen zodoende al een decennia rond op de Nederlandse velden. Zo komen vanzelfsprekend mijlpalen in zicht. Deze vier Eredivisiespelers richten hun pijlen dit seizoen op een aantal bijzondere mijlpalen. meer »


Meer nieuws

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!