Cricketnieuws

Cricketnieuws

Beste allemaal,

 

Via deze mail willen we iedereen oproepen om na te denken wat hij of zij komend jaar, naast het spelen van wedstrijden, voor de club willen gaan doen. We zullen met ons allen de schouders eronder moeten zetten om niet alleen dit jaar een succes te maken, maar ook de toekomst van de club te garanderen!

 

Daarom vragen we je nadrukkelijk om aan te geven wat je wilt doen. Het maakt niet uit of je veel of weinig tijd hebt om je in te zetten, alle hulp en ideeën zijn welkom! Onze inschatting is dat we nu moeten starten met het versterken van de club. Daarvoor hebben wij bedacht dat het volgende nodig is:

 

1. Jeugd

Zoals jullie weten heeft Sasa een trainingsgroep voor jeugd van rond de 9 jaar opgezet. Daarnaast worden al jaren diverse clinics gegeven. Wij willen dit graag uitbreiden en weer een echte jeugdbeleving op onze club krijgen. Er is niks leukers dan bij bijvoorbeeld ACC op bezoek te zijn en daar kinderen te zien cricketen.

Dus: lijkt het je leuk om mee te denken over en mee te helpen met het trainen van cricketjeugd, het organiseren van toernooitjes, het vinden van nieuwe cricketjeugd, het geven van clinics, etc.? Reageer dan op deze mail, of mail Chris: clnijhuis@gmail.com

 

2. Ledenwerving 

Op de ALV van afgelopen december hebben wij aangegeven dat we weer een aantal leden zijn kwijtgeraakt sinds het einde van het seizoen. Daarnaast is na overleg met de aanwezigen besloten dat het Tweede team ook komend seizoen in de 2e Klasse zal blijven uitkomen. Daarom hebben we ook voor komend seizoen nieuwe leden nodig! 

Dus: wil je mee denken over manieren om nieuwe leden te werven, wil je helpen flyers en posters maken, flyers en posters ophangen, open training organiseren, etc.?

Reageer dan op deze mail, of mail Chris: clnijhuis@gmail.com

 

3. Bestuur

Afgelopen seizoen heeft het bestuur afscheid genomen van Izhar. Voor het komende seizoen zoeken we daarom 1 of 2 nieuwe bestuursleden (bij voorkeur minimaal 1 lid van het damesteam, zodat alle teams vertegenwoordigd zijn in het bestuur). We willen komend seizoen gaan werken met duidelijkere takenverdeling, zodat het ook voor jullie duidelijk is wie wat doet en bij wie jullie terecht kunnen met suggesties, vragen en opmerkingen. Deze taken worden in onderling verdeeld, zodra duidelijk is wie in het bestuur willen. 

Dus: wil je mee denken en beslissen over de richting van de club en je inzetten als bestuurslid?

Reageer dan op deze mail, of mail Chris: clnijhuis@gmail.com

 

Wij hopen op veel enthousiaste reacties. Alle ideeën en suggesties, ook over onderwerpen die in deze mail niet aan de orde zijn gekomen, zijn zeker welkom!

Daarnaast hopen we jullie te zien bij de indoortrainingen. Deze zullen van start gaan op zondag 8 februari en vinden iedere zondag plaats van 10.00 tot 13.00 uur in onze eigen hal (met uitzondering van de 15e i.v.m. carnaval).

 

Met vriendelijke en sportieve groet,

Het cricketbestuur

Theo, Marna, Joep en Chris

Ajax in actie: de mooiste Champions League-duels van deze week

Vandaag om 8:00  Na een drukke en boeiende speelronde maakt de Eredivisie midweeks weer even plaats voor Europees voetbal. De groepsfase van de Champions League begint deze week aan de tweede speelronde. De volgende duels garanderen je twee avonden vol voetbalspektakel.  meer »


Effectieve fitness oefeningen voor voetballers

Gisteren om 17:00  De echte goede voetballers in Amsterdam onderscheiden zich van anderen doordat ze in topconditie verkeren. Voor de ontwikkeling van je fysieke vermogen naast je voetbaltechniek zul je ook moeten trainen zonder een voetbal. De ultieme balans vinden tussen kracht, fitheid, conditie, weerstand en herstel in je lichaam kun je beter met een personal trainer Amsterdam doen. meer »


Wellenreuther, Drommel en meer: de tops en flops van Eredivisie-speelronde 7

Gisteren om 13:00  Speelronde nummer zeven in de Eredivisie leverde wederom de nodige discussiepunten op. Goals, VAR-momenten en grote fouten wisselden elkaar in rap tempo af. De volgende hoofdrolspelers kunnen terugkijken op een mislukt, of juist een uitstekend weekend. meer »


Hoe verhoudt de seizoensstart van Ajax zich tot de beste Eredivisiestarts ooit?

26 september 2021 17:57  Ajax is voorlopig niet af te stoppen in de Eredivisie. De Amsterdammers gaan aan kop en hebben een indrukwekkend doelsaldo opgebouwd. Heeft Erik ten Hag met zijn ploeg al records neergezet? meer »


Deze bekende namen komt Ajax tegen bij Besiktas

26 september 2021 14:20  Dinsdagavond zullen Ajax en Besiktas de degens kruisen. Alhoewel de Turkse grootmacht de laatste weken een beetje kwakkelt, de laatste drie duels werden niet gewonnen, staan er een paar hele bekende namen onder contract. Bovendien komt Ajax een aantal oude bekenden tegen. meer »


Meer nieuws

25 september 2021 22:39 Samenvatting Ajax - FC Groningen (3-0)

22 september 2021 9:15 Samenvatting Fortuna Sittard - Ajax

21 september 2021 15:43 De slimste mens met? Bas Kuipers

20 september 2021 7:00 Samenvatting PSV - Feyenoord (0-4)

18 september 2021 23:20 Samenvatting Ajax - Cambuur (9-0)

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!