Cricketnieuws

Cricketnieuws

Beste allemaal,

 

Via deze mail willen we iedereen oproepen om na te denken wat hij of zij komend jaar, naast het spelen van wedstrijden, voor de club willen gaan doen. We zullen met ons allen de schouders eronder moeten zetten om niet alleen dit jaar een succes te maken, maar ook de toekomst van de club te garanderen!

 

Daarom vragen we je nadrukkelijk om aan te geven wat je wilt doen. Het maakt niet uit of je veel of weinig tijd hebt om je in te zetten, alle hulp en ideeën zijn welkom! Onze inschatting is dat we nu moeten starten met het versterken van de club. Daarvoor hebben wij bedacht dat het volgende nodig is:

 

1. Jeugd

Zoals jullie weten heeft Sasa een trainingsgroep voor jeugd van rond de 9 jaar opgezet. Daarnaast worden al jaren diverse clinics gegeven. Wij willen dit graag uitbreiden en weer een echte jeugdbeleving op onze club krijgen. Er is niks leukers dan bij bijvoorbeeld ACC op bezoek te zijn en daar kinderen te zien cricketen.

Dus: lijkt het je leuk om mee te denken over en mee te helpen met het trainen van cricketjeugd, het organiseren van toernooitjes, het vinden van nieuwe cricketjeugd, het geven van clinics, etc.? Reageer dan op deze mail, of mail Chris: clnijhuis@gmail.com

 

2. Ledenwerving 

Op de ALV van afgelopen december hebben wij aangegeven dat we weer een aantal leden zijn kwijtgeraakt sinds het einde van het seizoen. Daarnaast is na overleg met de aanwezigen besloten dat het Tweede team ook komend seizoen in de 2e Klasse zal blijven uitkomen. Daarom hebben we ook voor komend seizoen nieuwe leden nodig! 

Dus: wil je mee denken over manieren om nieuwe leden te werven, wil je helpen flyers en posters maken, flyers en posters ophangen, open training organiseren, etc.?

Reageer dan op deze mail, of mail Chris: clnijhuis@gmail.com

 

3. Bestuur

Afgelopen seizoen heeft het bestuur afscheid genomen van Izhar. Voor het komende seizoen zoeken we daarom 1 of 2 nieuwe bestuursleden (bij voorkeur minimaal 1 lid van het damesteam, zodat alle teams vertegenwoordigd zijn in het bestuur). We willen komend seizoen gaan werken met duidelijkere takenverdeling, zodat het ook voor jullie duidelijk is wie wat doet en bij wie jullie terecht kunnen met suggesties, vragen en opmerkingen. Deze taken worden in onderling verdeeld, zodra duidelijk is wie in het bestuur willen. 

Dus: wil je mee denken en beslissen over de richting van de club en je inzetten als bestuurslid?

Reageer dan op deze mail, of mail Chris: clnijhuis@gmail.com

 

Wij hopen op veel enthousiaste reacties. Alle ideeën en suggesties, ook over onderwerpen die in deze mail niet aan de orde zijn gekomen, zijn zeker welkom!

Daarnaast hopen we jullie te zien bij de indoortrainingen. Deze zullen van start gaan op zondag 8 februari en vinden iedere zondag plaats van 10.00 tot 13.00 uur in onze eigen hal (met uitzondering van de 15e i.v.m. carnaval).

 

Met vriendelijke en sportieve groet,

Het cricketbestuur

Theo, Marna, Joep en Chris

Quick1888 JO14-1 duikt dolblij Derde Divisie in

25 februari 12:15  Met tweede worden in de Hoofdklasse hebben de spelers van JO14-1 hun doel briljant bereikt. Promotie naar de Derde Divisie zet niet alleen het team in het zonnetje. De jeugdopleiding van Quick krijgt eveneens glans. Want zo wordt, dankzij goede trainers, werkend vanuit een eenduidig beleidsplan, duidelijk dat jonge voetballers met ambitie prima op hun plek zijn bij de Roodzwarten van sportpark De Dennenmeer »

760x gelezen

Quick1888 eerste Nijmeegse voetbalclub met Topprestatiebadge Voeding

25 mei 10:15  Tegenwoordig kan je in de kantine van Quick kiezen voor gezond. Het bestaande assortiment eten en drinken is onder andere met een watertappunt, zelfbereide soep en vers fruit uitgebreid. Het getapte biertje, knapperige frietje en broodje kroket blijven gewoon verkrijgbaar. Deze Derde-Helft-coryfeeën krijgen echter gezelschap van gezondere alternatieven. meer »

2080x gelezen

Laat je Quickhart sneller kloppen bij de Qlub van 100

12 mei 11:30  Je ziet de Qlub van 100 niet, maar toch tegelijk wel wanneer je op De Dennen bent. Neerlands enige Qlub van 100, die je schrijft met een Q, is de invisible vliegende keep van Quick. Door een aanvulling op sponsorgeld prijkt Quick’s KNVB beker uit 1949 in een vitrine van de kantine. Omringd door meubilair, Real Madrid poster, vazen met kunstbloemen, eveneens mogelijk gemaakt door de Qlub van 100. Liefst ver van de schijnwerpers steekt de Qlub van 100 alle onderdelen van omnivereniging Quick een hart onder de riem wanneer financiën doelstellingen in de weg staan. Tegelijkertijd biedt deze speciale Qlub haar leden, ook al kan nu door corona het vertrouwde Tischtennis, Bingo en Indoor Soccer de jaarlijkse feestavond nog niet doorgaan, in Quickstijl een extra derde helft gevoel. Door het letterlijk tragisch uitsterven van leden, is De Vliegende Keep van Quick op zoek naar jong bloed. meer »

2423x gelezen

Sportspreekuur Fy-fit fysiotherapie

28 maart 17:45  Voor al onze (jeugd)leden verzorgd Fy-fit een gratis sportspreekuur. Iedere donderdag van 18.00 tot 19.00 uur. Gratis blessure screening en advies.meer »

1962x gelezen

HANdreiking studenten beweegt Quick wederom tot Walking Football

4 maart 10:00  Een nieuwe groep studenten Sportkunde en Verpleegkunde van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) staat te popelen om het stokje over te nemen van hun voorgangers: de eerste schare studenten die voor hun stage Quick bij de hand hebben genomen om Walking Football op Sportpark De Dennen nieuw leven in te blazen. Drie jaar geleden sneuvelde het initiatief van Quick om te starten met Walking Football al op de tekentafel. Bij een gebrek aan helpende handen en belangstellenden. Terwijl het bij NEC, Blauw Wit, Orion en OSC, gericht op oud voetballers, wel van de grond kwam. Door hulp van vijf nieuwe HAN-architecten staat Walking Football bij Quick wederom in de steigers. Met een verruimde blik op de doelgroep krijgt de eenmalig winnaar van de KNVB-beker een prefab kans om eigentijds een thuis te bouwen voor ouderen uit de wijk. DOOR: MAARTEN OMVLEE meer »

2205x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!