Cricketnieuws - Quick 1888

Cricketnieuws

Cricketnieuws

Beste allemaal,

 

Via deze mail willen we iedereen oproepen om na te denken wat hij of zij komend jaar, naast het spelen van wedstrijden, voor de club willen gaan doen. We zullen met ons allen de schouders eronder moeten zetten om niet alleen dit jaar een succes te maken, maar ook de toekomst van de club te garanderen!

 

Daarom vragen we je nadrukkelijk om aan te geven wat je wilt doen. Het maakt niet uit of je veel of weinig tijd hebt om je in te zetten, alle hulp en ideeën zijn welkom! Onze inschatting is dat we nu moeten starten met het versterken van de club. Daarvoor hebben wij bedacht dat het volgende nodig is:

 

1. Jeugd

Zoals jullie weten heeft Sasa een trainingsgroep voor jeugd van rond de 9 jaar opgezet. Daarnaast worden al jaren diverse clinics gegeven. Wij willen dit graag uitbreiden en weer een echte jeugdbeleving op onze club krijgen. Er is niks leukers dan bij bijvoorbeeld ACC op bezoek te zijn en daar kinderen te zien cricketen.

Dus: lijkt het je leuk om mee te denken over en mee te helpen met het trainen van cricketjeugd, het organiseren van toernooitjes, het vinden van nieuwe cricketjeugd, het geven van clinics, etc.? Reageer dan op deze mail, of mail Chris: clnijhuis@gmail.com

 

2. Ledenwerving 

Op de ALV van afgelopen december hebben wij aangegeven dat we weer een aantal leden zijn kwijtgeraakt sinds het einde van het seizoen. Daarnaast is na overleg met de aanwezigen besloten dat het Tweede team ook komend seizoen in de 2e Klasse zal blijven uitkomen. Daarom hebben we ook voor komend seizoen nieuwe leden nodig! 

Dus: wil je mee denken over manieren om nieuwe leden te werven, wil je helpen flyers en posters maken, flyers en posters ophangen, open training organiseren, etc.?

Reageer dan op deze mail, of mail Chris: clnijhuis@gmail.com

 

3. Bestuur

Afgelopen seizoen heeft het bestuur afscheid genomen van Izhar. Voor het komende seizoen zoeken we daarom 1 of 2 nieuwe bestuursleden (bij voorkeur minimaal 1 lid van het damesteam, zodat alle teams vertegenwoordigd zijn in het bestuur). We willen komend seizoen gaan werken met duidelijkere takenverdeling, zodat het ook voor jullie duidelijk is wie wat doet en bij wie jullie terecht kunnen met suggesties, vragen en opmerkingen. Deze taken worden in onderling verdeeld, zodra duidelijk is wie in het bestuur willen. 

Dus: wil je mee denken en beslissen over de richting van de club en je inzetten als bestuurslid?

Reageer dan op deze mail, of mail Chris: clnijhuis@gmail.com

 

Wij hopen op veel enthousiaste reacties. Alle ideeën en suggesties, ook over onderwerpen die in deze mail niet aan de orde zijn gekomen, zijn zeker welkom!

Daarnaast hopen we jullie te zien bij de indoortrainingen. Deze zullen van start gaan op zondag 8 februari en vinden iedere zondag plaats van 10.00 tot 13.00 uur in onze eigen hal (met uitzondering van de 15e i.v.m. carnaval).

 

Met vriendelijke en sportieve groet,

Het cricketbestuur

Theo, Marna, Joep en Chris

Sportspreekuur Fy-fit fysiotherapie

28 september 17:45  Voor al onze (jeugd)leden verzorgd Fy-fit een gratis sportspreekuur. Iedere maandag van 19.00 tot 20.00 uur. Gratis blessure screening en advies.meer »

2789x gelezen

Toestanden

25 maart 21:30  Dat zijn het... eigenlijk nog niet zo lang...meer »

1845x gelezen

Terras opgefleurd door Kwekerij Termeer

14 juni 12:00  Deze week is ons mooie terras opgefleurd met gezellige planten. Deze planten zijn gesponsord door Kwekerij Termeer. Waarvoor onze dank! Kwekerij Termeer vindt u aan de Jonkerstraat 36A, in Weurtmeer »

2442x gelezen

Cricket Vets winnen van Rood en Wit

24 mei 19:15  De Vets wonnen zaterdag van Rood en Wit, Vooraf ging men gebroederlijk op de foto.

915x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!