tennisnieuws

tennisnieuwsOpeningstoernooi afdeling Tennis

 

Beste tennisleden,

 

Onze banen zijn de hele winter opengebleven. Inmiddels is duidelijk dat dit het laatste jaar is dat er bij Quick getennist kan worden; in oktober worden de banen verwijderd om plaats te maken voor een voetbalveld. Op donderdag 9 juni is de Algemene Ledenvergadering van Quick 1888 waarop het voorstel tot opheffing van de afdeling besloten moet worden. Misschien een idee om deze vergadering bij te wonen?

Vooruitlopend daarop heeft de Dennen BV besloten de baan niet voor het nieuwe seizoen te prepareren. Het geplande openingstoernooi kon daardoor geen doorgang vinden. Enkele oudere leden hebben vervolgens zelf de baan geprepareerd, waardoor beide banen weer goed bespeelbaar zijn.

 

Hét moment om nu alsnog ons openingstoernooi te organiseren.

 

Alle leden zijn van harte welkom om zich hiervoor in te schrijven. Deelname is gratis!

Het gaat bij dit toernooi niet om de prestaties, maar om het spelplezier.

 

Datum: zaterdag 21 mei 2022  

Ontvangst met koffie en iets lekkers: vanaf 10.00 uur

Aanvang toernooi: 10.30 uur

Pauze: 12.00 uur, waarbij er voor alle deelnemers twee belegde broodjes zijn.

Na de pauze worden er nog één of twee ronden gespeeld.

Na afloop wordt voor een hapje en een drankje gezorgd.

 

Inschrijven via e-mail of telefonisch bij Wim Veenendaal. Tel.024-6843686, e-mail wj.veenendaal@chello.nl.

In verband met de planning graag aanmelden uiterlijk woensdag 18 mei.

 

Tenslotte nogmaals het dringende verzoek om na het tennissen de baan te slepen en de lijnen te vegen. Dat is essentieel voor het goed bespeelbaar blijven van de banen.

 

Namens het bestuur afdeling Tennis

 

Wim Veenendaal, secretaris

  

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   Details

Seizoen (buitentennis) loopt vanaf begin april tot 1 december (bij nachtvorst kan dit verschuiven). Details voor het jaarprogramma 2022 binnenkort hieronder te vinden. Alvast het volgende:


Elke dinsdagavond Tossen! (vanaf 19:30 uur)
Open voor alle leden van de tennisafdeling van Quick 1888 

Dit waren de meest opvallende momenten van het afgelopen voetbalweekend

Vandaag om 12:05  Het weekend zit er weer op en daarom is het tijd om terug te blikken. Er vonden dit voetbalweekend flink wat opvallende dingen plaats tijdens de voetbalwedstrijden en dat kwam onder meer doordat het seizoen in veel competities eindelijk officieel begon en omdat Frenkie de Jong voor magie zorgde. Een overzicht een memorabel voetbalweekend. meer »


Samenvatting Manchester United - Brighton (1-2)

Vandaag om 11:04  Erik ten Hag is dramatisch begonnen aan zijn nieuwe avontuur. De voormalig Ajax-trainer ging met Manchester United verrassend onderuit tegen Brighton. Daar konden debutanten Lisandro Martinez, Christian Eriksen en de ingevallen Cristiano Ronaldo niks aan veranderen. meer »


Deze spannende wedstrijden helpen je door je werkweek heen

Vandaag om 9:30  Het weekend zit er weer op en dat betekent voor een grote groep voetballiefhebbers dat zij weer aan het werk moeten. Om een beetje licht te brengen kijken wij vooruit naar de mooie wedstrijden die er de komende dagen op het programma staan. Vooral de strijd om de Europese tickets voor de Nederlandse clubs moet afleiding bieden.  meer »


Dit zijn de mogelijke vervangers van Marcos Senesi bij Feyenoord

Gisteren om 14:58  Het is een chaotische transferzomer in Rotterdam. Ook Marcos Senesi is nu op weg naar de uitgang. De Argentijn is zo goed als rond met Bournemouth. Daardoor moet Feyenoord nu opnieuw op zoek naar een nieuwe speler. Dit zijn de kandidaten. meer »


Deze vier Eredivisiespelers richten hun pijlen dit seizoen op een aantal bijzondere mijlpalen

Gisteren om 13:04  Sommige spelers kunnen geen genoeg van de Eredivisie krijgen. Een buitenlands avontuur laten zij links liggen en lopen zodoende al een decennia rond op de Nederlandse velden. Zo komen vanzelfsprekend mijlpalen in zicht. Deze vier Eredivisiespelers richten hun pijlen dit seizoen op een aantal bijzondere mijlpalen. meer »


Meer nieuws

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!