tennisnieuws

tennisnieuws

Aan de leden van de Tennisafdeling van Quick 1888

 

Beste leden,

 

Eindelijk weer eens goed nieuws in deze donkere tijden!

De tennisbanen zijn geprepareerd en inmiddels een aantal malen door enkele leden gewalst. Ze liggen er goed bij en kunnen vanaf maandag 29 maart bespeeld worden.

 

De nieuwe tennislabels zijn in de maak en zullen binnenkort gedistribueerd worden. De labels kunnen gebruikt worden om af te hangen aan het bord op het terras. Prettig voor de medewerkers van Quick om te kunnen vaststellen of iemand lid is van de tennisafdeling.

 

Minder goed nieuws is dat onze voorzitter Ries Kok gedwongen door droevige familieomstandigheden zijn taak als voorzitter voorlopig heeft moeten neerleggen. Wij wensen hem en zijn familie veel sterkte in de komende periode.

 

Het hek rond de tennisbanen is door de storm van een aantal weken geleden ernstig beschadigd. Het zal binnenkort, als de bestelde materialen aangekomen zijn, gerepareerd worden.

 

Als gevolg van de onzekere tijden rond de maatregelen rond de Covid-19 maatregelen heeft de tenniscommissie besloten geen programma voor het seizoen te maken. Indien de omstandigheden het toelaten zullen we alsnog ad-hoc een of meer toernooien organiseren.

De omstandigheden zijn ook de reden dat er in 1920 geen Algemene Ledenvergadering is georganiseerd en ook nu zullen we dat niet op korte termijn doen.

 

De maatregelen rond corona staan sporten met 4 volwassenen toe. Dit betekent dat er op onze banen gedubbeld mag worden. Wel verzoeken we alle leden zich bij en rond het tennissen aan alle voorgeschreven en geadviseerde coronamaatregelen te houden. Dat betekent zeker 1,5 meter afstand houden en regelmatig handenwassen.

 

Op dinsdagavond is het toss-avond. Dit betekent dat ieder lid dan welkom is om te komen tennissen. Vanaf 6 april beginnen we om 19.30 uur. Om 21.30 moet er gestopt worden, in verband met de avondklok die om 22.00 uur ingaat, en gaat het sportpark op slot.

 

Door de coronamaatregelen is het clubhuis, de horeca, gesloten voor sporters, dus kan er helaas na afloop geen koffie of anderszins in het clubhuis gedronken worden.

 

Normaal gesproken is er overdag altijd een van de medewerkers op De Dennen aanwezig, zodat het sportpark en de tennisbanen toegankelijk zijn.

Indien dat niet het geval is en het eerste toegangshek met cijferslot gesloten is, kunnen tennisleden de cijfercode opvragen bij de hieronder vermelde personen van het tennisbestuur:

 

Wim Veenendaal: tel: 024-6843686

Huub Bochem: tel: 0642853374

Hans Engbersen: tel: 0611113459

 

Er mag in verband met de avondklok slechts tot 20.30 uur worden getennist tot 31 maart, vanaf 1 april tot 21.30. Nadat de avondklok is opgeheven kan er tot 23.00 uur getennist worden. Zorg dat de verlichting uitgeschakeld wordt bij het verlaten van het terrein en dat de hoofdpoort weer met het cijferslot wordt gesloten.

 

Met vriendelijke groet,

Tenniscommissie Quick1888
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   Details

Seizoen (buitentennis) loopt vanaf begin april tot 1 december (bij nachtvorst kan dit verschuiven). Details voor het jaarprogramma 2019 binnenkort hieronder te vinden. Alvast het volgende:


Elke dinsdagavond Tossen! (vanaf 19:30 uur)
Open voor alle leden van de tennisafdeling van Quick 1888


Najaartoernooi verplaatst

Het Najaarstoernooi dat gepland stond op 28 september is verplaatst naar zaterdag 26 oktober.

Aanmelden bij Wim Veenendaal voor 21 oktober. Tel. 024-6843686. E-mail wj.veenendaal@chello.nl.

 

Natuurlijk kan er ook na het slottoernooi gewoon getennist worden zolang de weersomstandigheden en de toestand van de baan dit toelaten.

 

De Algemene Ledenvergadering van de afdeling Tennis wordt gehouden om maandag 25 november. Aanvang 19.30 ion het clubhuis van Quick 1888. De definitieve uitnodiging met agenda en stukken zullen  tijdig voor de vergadering per mail toegestuurd worden.


 

Play-offs en bekerfinales: deze midweekse duels mag je echt niet missen

Vandaag om 16:00  Veel kaarten in Europese topcompetities zijn inmiddels geschut. Toch zijn enkele Europese tickets en bekercompetities nog onverdeeld en onbeslist. Ook in de aankomende werkweek staan er heerlijke duels op het programma. Schrijf deze wedstrijden alvast in je agenda! meer »


Pavlidis, Drommel en meer: de tops en flops van Eredivisie-speelronde 34

Vandaag om 13:30  Speelronde nummer 34 in de Eredivisie leverde wederom de nodige discussiepunten op. Goals, VAR-momenten en grote fouten wisselden elkaar in rap tempo af. De volgende hoofdrolspelers kunnen terugkijken op een mislukt, of juist een uitstekend weekend. meer »


AZ-doelman Bizot weet al of hij naar het EK gaat: "Mijn rol is duidelijk"

Vandaag om 9:00  In de afsluitende competitiewedstrijd van AZ hield doelman Marco Bizot opnieuw 'de nul'. Heracles Almelo kreeg met 5-0 klop. Wat de zomer hem brengt, is nog gissen: vakantie vieren óf met het Nederlands elftal mee naar het Europees kampioenschap. De dertigjarige sluitpost behoort in ieder geval tot de voorselectie van bondscoach Frank de Boer. "Ik weet al waar ik op kan rekenen." meer »


Hoe kies je de beste bookmaker voor jouw voetbal weddenschappen?

Vandaag om 8:00  Op 1 april 2021 is de wet Kansspelen op afstand in werking getreden. Hierdoor is het eindelijk legaal in Nederland om online te gokken op kansspelen. Nog beter nieuws is dat de Nederlandse gokmarkt zich opent voor nieuwe bookmakers op 1 oktober 2021. Op dit moment kunnen binnen -en buitenlandse bookmakers de Nederlandse goklicentie aanvragen bij de Nederlandse Kansspelautoriteit. Na de goedkeuring van hun aanvraag, mogen zij hun diensten aanbieden in Nederland vanaf 1 oktober. meer »


Samenvatting Atl�tico Madrid - Osasuna (2-1)

Vandaag om 7:00  Atlético Madrid heeft de koppositie in La Liga met hangen en wurgen behouden. De ploeg van Diego Simeone kwam in eigen huis met de schrik vrij tegen Osasuna. Bekijk hier de hoogtepunten van het spannende duel in Estadio Wanda Metropolitano.  meer »


Meer nieuws

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!