tennisnieuws

tennisnieuws

Aan de leden van de Tennisafdeling van Quick 1888

 

Beste leden,

 

Eindelijk weer eens goed nieuws in deze donkere tijden!

De tennisbanen zijn geprepareerd en inmiddels een aantal malen door enkele leden gewalst. Ze liggen er goed bij en kunnen vanaf maandag 29 maart bespeeld worden.

 

De nieuwe tennislabels zijn in de maak en zullen binnenkort gedistribueerd worden. De labels kunnen gebruikt worden om af te hangen aan het bord op het terras. Prettig voor de medewerkers van Quick om te kunnen vaststellen of iemand lid is van de tennisafdeling.

 

Minder goed nieuws is dat onze voorzitter Ries Kok gedwongen door droevige familieomstandigheden zijn taak als voorzitter voorlopig heeft moeten neerleggen. Wij wensen hem en zijn familie veel sterkte in de komende periode.

 

Het hek rond de tennisbanen is door de storm van een aantal weken geleden ernstig beschadigd. Het zal binnenkort, als de bestelde materialen aangekomen zijn, gerepareerd worden.

 

Als gevolg van de onzekere tijden rond de maatregelen rond de Covid-19 maatregelen heeft de tenniscommissie besloten geen programma voor het seizoen te maken. Indien de omstandigheden het toelaten zullen we alsnog ad-hoc een of meer toernooien organiseren.

De omstandigheden zijn ook de reden dat er in 1920 geen Algemene Ledenvergadering is georganiseerd en ook nu zullen we dat niet op korte termijn doen.

 

De maatregelen rond corona staan sporten met 4 volwassenen toe. Dit betekent dat er op onze banen gedubbeld mag worden. Wel verzoeken we alle leden zich bij en rond het tennissen aan alle voorgeschreven en geadviseerde coronamaatregelen te houden. Dat betekent zeker 1,5 meter afstand houden en regelmatig handenwassen.

 

Op dinsdagavond is het toss-avond. Dit betekent dat ieder lid dan welkom is om te komen tennissen. Vanaf 6 april beginnen we om 19.30 uur. Om 21.30 moet er gestopt worden, in verband met de avondklok die om 22.00 uur ingaat, en gaat het sportpark op slot.

 

Door de coronamaatregelen is het clubhuis, de horeca, gesloten voor sporters, dus kan er helaas na afloop geen koffie of anderszins in het clubhuis gedronken worden.

 

Normaal gesproken is er overdag altijd een van de medewerkers op De Dennen aanwezig, zodat het sportpark en de tennisbanen toegankelijk zijn.

Indien dat niet het geval is en het eerste toegangshek met cijferslot gesloten is, kunnen tennisleden de cijfercode opvragen bij de hieronder vermelde personen van het tennisbestuur:

 

Wim Veenendaal: tel: 024-6843686

Huub Bochem: tel: 0642853374

Hans Engbersen: tel: 0611113459

 

Er mag in verband met de avondklok slechts tot 20.30 uur worden getennist tot 31 maart, vanaf 1 april tot 21.30. Nadat de avondklok is opgeheven kan er tot 23.00 uur getennist worden. Zorg dat de verlichting uitgeschakeld wordt bij het verlaten van het terrein en dat de hoofdpoort weer met het cijferslot wordt gesloten.

 

Met vriendelijke groet,

Tenniscommissie Quick1888
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   Details

Seizoen (buitentennis) loopt vanaf begin april tot 1 december (bij nachtvorst kan dit verschuiven). Details voor het jaarprogramma 2019 binnenkort hieronder te vinden. Alvast het volgende:


Elke dinsdagavond Tossen! (vanaf 19:30 uur)
Open voor alle leden van de tennisafdeling van Quick 1888


Najaartoernooi verplaatst

Het Najaarstoernooi dat gepland stond op 28 september is verplaatst naar zaterdag 26 oktober.

Aanmelden bij Wim Veenendaal voor 21 oktober. Tel. 024-6843686. E-mail wj.veenendaal@chello.nl.

 

Natuurlijk kan er ook na het slottoernooi gewoon getennist worden zolang de weersomstandigheden en de toestand van de baan dit toelaten.

 

De Algemene Ledenvergadering van de afdeling Tennis wordt gehouden om maandag 25 november. Aanvang 19.30 ion het clubhuis van Quick 1888. De definitieve uitnodiging met agenda en stukken zullen  tijdig voor de vergadering per mail toegestuurd worden.


 

Tennisbanen weer geopend

29 maart 10:15  Vanaf heden zijn de tennisbanen weer geopend. Betreed de banen niet met voetbalschoenen. Mocht je een bal moeten halen, loop dan zo dicht mogelijk langs het hek.

335x gelezen

Sportspreekuur Fy-fit fysiotherapie

28 maart 17:45  Voor al onze (jeugd)leden verzorgd Fy-fit een gratis sportspreekuur. Iedere donderdag van 18.00 tot 19.00 uur. Gratis blessure screening en advies.meer »

264x gelezen

Nieuw corona protocol, avondklok en meer trainingen

26 maart 15:45  Het crisisteam heeft onderstaand protocol opgesteld voor de komende periode. Dit protocol is geldig tot en met 20 april.meer »

422x gelezen

HANdreiking studenten beweegt Quick wederom tot Walking Football

4 maart 10:00  Een nieuwe groep studenten Sportkunde en Verpleegkunde van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) staat te popelen om het stokje over te nemen van hun voorgangers: de eerste schare studenten die voor hun stage Quick bij de hand hebben genomen om Walking Football op Sportpark De Dennen nieuw leven in te blazen. Drie jaar geleden sneuvelde het initiatief van Quick om te starten met Walking Football al op de tekentafel. Bij een gebrek aan helpende handen en belangstellenden. Terwijl het bij NEC, Blauw Wit, Orion en OSC, gericht op oud voetballers, wel van de grond kwam. Door hulp van vijf nieuwe HAN-architecten staat Walking Football bij Quick wederom in de steigers. Met een verruimde blik op de doelgroep krijgt de eenmalig winnaar van de KNVB-beker een prefab kans om eigentijds een thuis te bouwen voor ouderen uit de wijk. DOOR: MAARTEN OMVLEE meer »

487x gelezen

Sportpark rookvrij vanaf 1 januari

9 december 19:30  Sportpark de Dennen rookvrij Zoals reeds besproken in de ALV van 2019 heeft het Algemeen bestuur besloten dat ons sportpark rookvrij gaat worden. Dit gebeurt wat later dan gepland door alle coronaperikelen. Er is immers al zoveel wat niet mag. Toch is nu besloten dat per 1 januari 2021 de Dennen ROOKVRIJ wordt. meer »

453x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!