tennisnieuws

tennisnieuwsOpeningstoernooi afdeling Tennis

 

Beste tennisleden,

 

Onze banen zijn de hele winter opengebleven. Inmiddels is duidelijk dat dit het laatste jaar is dat er bij Quick getennist kan worden; in oktober worden de banen verwijderd om plaats te maken voor een voetbalveld. Op donderdag 9 juni is de Algemene Ledenvergadering van Quick 1888 waarop het voorstel tot opheffing van de afdeling besloten moet worden. Misschien een idee om deze vergadering bij te wonen?

Vooruitlopend daarop heeft de Dennen BV besloten de baan niet voor het nieuwe seizoen te prepareren. Het geplande openingstoernooi kon daardoor geen doorgang vinden. Enkele oudere leden hebben vervolgens zelf de baan geprepareerd, waardoor beide banen weer goed bespeelbaar zijn.

 

Hét moment om nu alsnog ons openingstoernooi te organiseren.

 

Alle leden zijn van harte welkom om zich hiervoor in te schrijven. Deelname is gratis!

Het gaat bij dit toernooi niet om de prestaties, maar om het spelplezier.

 

Datum: zaterdag 21 mei 2022  

Ontvangst met koffie en iets lekkers: vanaf 10.00 uur

Aanvang toernooi: 10.30 uur

Pauze: 12.00 uur, waarbij er voor alle deelnemers twee belegde broodjes zijn.

Na de pauze worden er nog één of twee ronden gespeeld.

Na afloop wordt voor een hapje en een drankje gezorgd.

 

Inschrijven via e-mail of telefonisch bij Wim Veenendaal. Tel.024-6843686, e-mail wj.veenendaal@chello.nl.

In verband met de planning graag aanmelden uiterlijk woensdag 18 mei.

 

Tenslotte nogmaals het dringende verzoek om na het tennissen de baan te slepen en de lijnen te vegen. Dat is essentieel voor het goed bespeelbaar blijven van de banen.

 

Namens het bestuur afdeling Tennis

 

Wim Veenendaal, secretaris

  

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   Details

Seizoen (buitentennis) loopt vanaf begin april tot 1 december (bij nachtvorst kan dit verschuiven). Details voor het jaarprogramma 2022 binnenkort hieronder te vinden. Alvast het volgende:


Elke dinsdagavond Tossen! (vanaf 19:30 uur)
Open voor alle leden van de tennisafdeling van Quick 1888 

Quick1888 JO14-1 duikt dolblij Derde Divisie in

25 februari 12:15  Met tweede worden in de Hoofdklasse hebben de spelers van JO14-1 hun doel briljant bereikt. Promotie naar de Derde Divisie zet niet alleen het team in het zonnetje. De jeugdopleiding van Quick krijgt eveneens glans. Want zo wordt, dankzij goede trainers, werkend vanuit een eenduidig beleidsplan, duidelijk dat jonge voetballers met ambitie prima op hun plek zijn bij de Roodzwarten van sportpark De Dennenmeer »

760x gelezen

Quick1888 eerste Nijmeegse voetbalclub met Topprestatiebadge Voeding

25 mei 10:15  Tegenwoordig kan je in de kantine van Quick kiezen voor gezond. Het bestaande assortiment eten en drinken is onder andere met een watertappunt, zelfbereide soep en vers fruit uitgebreid. Het getapte biertje, knapperige frietje en broodje kroket blijven gewoon verkrijgbaar. Deze Derde-Helft-coryfeeën krijgen echter gezelschap van gezondere alternatieven. meer »

2080x gelezen

Laat je Quickhart sneller kloppen bij de Qlub van 100

12 mei 11:30  Je ziet de Qlub van 100 niet, maar toch tegelijk wel wanneer je op De Dennen bent. Neerlands enige Qlub van 100, die je schrijft met een Q, is de invisible vliegende keep van Quick. Door een aanvulling op sponsorgeld prijkt Quick’s KNVB beker uit 1949 in een vitrine van de kantine. Omringd door meubilair, Real Madrid poster, vazen met kunstbloemen, eveneens mogelijk gemaakt door de Qlub van 100. Liefst ver van de schijnwerpers steekt de Qlub van 100 alle onderdelen van omnivereniging Quick een hart onder de riem wanneer financiën doelstellingen in de weg staan. Tegelijkertijd biedt deze speciale Qlub haar leden, ook al kan nu door corona het vertrouwde Tischtennis, Bingo en Indoor Soccer de jaarlijkse feestavond nog niet doorgaan, in Quickstijl een extra derde helft gevoel. Door het letterlijk tragisch uitsterven van leden, is De Vliegende Keep van Quick op zoek naar jong bloed. meer »

2423x gelezen

Sportspreekuur Fy-fit fysiotherapie

28 maart 17:45  Voor al onze (jeugd)leden verzorgd Fy-fit een gratis sportspreekuur. Iedere donderdag van 18.00 tot 19.00 uur. Gratis blessure screening en advies.meer »

1962x gelezen

HANdreiking studenten beweegt Quick wederom tot Walking Football

4 maart 10:00  Een nieuwe groep studenten Sportkunde en Verpleegkunde van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) staat te popelen om het stokje over te nemen van hun voorgangers: de eerste schare studenten die voor hun stage Quick bij de hand hebben genomen om Walking Football op Sportpark De Dennen nieuw leven in te blazen. Drie jaar geleden sneuvelde het initiatief van Quick om te starten met Walking Football al op de tekentafel. Bij een gebrek aan helpende handen en belangstellenden. Terwijl het bij NEC, Blauw Wit, Orion en OSC, gericht op oud voetballers, wel van de grond kwam. Door hulp van vijf nieuwe HAN-architecten staat Walking Football bij Quick wederom in de steigers. Met een verruimde blik op de doelgroep krijgt de eenmalig winnaar van de KNVB-beker een prefab kans om eigentijds een thuis te bouwen voor ouderen uit de wijk. DOOR: MAARTEN OMVLEE meer »

2205x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!