tennisnieuws

tennisnieuws

Aan de leden van de Tennisafdeling van Quick 1888

 

Beste leden,

 

Eindelijk weer eens goed nieuws in deze donkere tijden!

De tennisbanen zijn geprepareerd en inmiddels een aantal malen door enkele leden gewalst. Ze liggen er goed bij en kunnen vanaf maandag 29 maart bespeeld worden.

 

De nieuwe tennislabels zijn in de maak en zullen binnenkort gedistribueerd worden. De labels kunnen gebruikt worden om af te hangen aan het bord op het terras. Prettig voor de medewerkers van Quick om te kunnen vaststellen of iemand lid is van de tennisafdeling.

 

Minder goed nieuws is dat onze voorzitter Ries Kok gedwongen door droevige familieomstandigheden zijn taak als voorzitter voorlopig heeft moeten neerleggen. Wij wensen hem en zijn familie veel sterkte in de komende periode.

 

Het hek rond de tennisbanen is door de storm van een aantal weken geleden ernstig beschadigd. Het zal binnenkort, als de bestelde materialen aangekomen zijn, gerepareerd worden.

 

Als gevolg van de onzekere tijden rond de maatregelen rond de Covid-19 maatregelen heeft de tenniscommissie besloten geen programma voor het seizoen te maken. Indien de omstandigheden het toelaten zullen we alsnog ad-hoc een of meer toernooien organiseren.

De omstandigheden zijn ook de reden dat er in 2020 geen Algemene Ledenvergadering is georganiseerd en ook nu zullen we dat niet op korte termijn doen.

 

De maatregelen rond corona staan sporten met 4 volwassenen toe. Dit betekent dat er op onze banen gedubbeld mag worden. Wel verzoeken we alle leden zich bij en rond het tennissen aan alle voorgeschreven en geadviseerde coronamaatregelen te houden. Dat betekent zeker 1,5 meter afstand houden en regelmatig handenwassen.

 

Op dinsdagavond is het toss-avond. Dit betekent dat ieder lid dan welkom is om te komen tennissen. 

 

Door de coronamaatregelen is het clubhuis, de horeca, gesloten voor sporters, dus kan er helaas na afloop geen koffie of anderszins in het clubhuis gedronken worden.

 

Normaal gesproken is er overdag altijd een van de medewerkers op De Dennen aanwezig, zodat het sportpark en de tennisbanen toegankelijk zijn.

Indien dat niet het geval is en het eerste toegangshek met cijferslot gesloten is, kunnen tennisleden de cijfercode opvragen bij de hieronder vermelde personen van het tennisbestuur:

 

Wim Veenendaal: tel: 024-6843686

Huub Bochem: tel: 0642853374

Hans Engbersen: tel: 0611113459

 

Er mag in verband met de avondklok slechts tot 20.30 uur worden getennist tot 31 maart, vanaf 1 april tot 21.30. Nadat de avondklok is opgeheven kan er tot 23.00 uur getennist worden. Zorg dat de verlichting uitgeschakeld wordt bij het verlaten van het terrein en dat de hoofdpoort weer met het cijferslot wordt gesloten.

 

Met vriendelijke groet,

Tenniscommissie Quick1888
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   Details

Seizoen (buitentennis) loopt vanaf begin april tot 1 december (bij nachtvorst kan dit verschuiven). Details voor het jaarprogramma 2019 binnenkort hieronder te vinden. Alvast het volgende:


Elke dinsdagavond Tossen! (vanaf 19:30 uur)
Open voor alle leden van de tennisafdeling van Quick 1888


Najaartoernooi verplaatst

Het Najaarstoernooi dat gepland stond op 28 september is verplaatst naar zaterdag 26 oktober.

Aanmelden bij Wim Veenendaal voor 21 oktober. Tel. 024-6843686. E-mail wj.veenendaal@chello.nl.

 

Natuurlijk kan er ook na het slottoernooi gewoon getennist worden zolang de weersomstandigheden en de toestand van de baan dit toelaten.

 

De Algemene Ledenvergadering van de afdeling Tennis wordt gehouden om maandag 25 november. Aanvang 19.30 ion het clubhuis van Quick 1888. De definitieve uitnodiging met agenda en stukken zullen  tijdig voor de vergadering per mail toegestuurd worden.


 

Nieuw corona protocol, sporten weer mogelijk, mondkapjespicht, horeca blijft dicht.

15 januari 14:45  N.a.v. de persoconferentie zijn we blij dat er weer meer gesport mag worden! Eindelijk mogen de senioren en de 'binnensporters'ook weer aan de gang. Gezien de besmettelijkheid van het virus zijn er ook zorgen over de verspreiding en de gevolgen daarvan. Houd je daarom aan de regeles svp! Houd afstand Geen publiek, geen ouders langs de lijn Binnen mondkapjes op Geef elkaar de ruimte

37x gelezen

Quick1888 eerste Nijmeegse voetbalclub met Topprestatiebadge Voeding

25 mei 10:15  Tegenwoordig kan je in de kantine van Quick kiezen voor gezond. Het bestaande assortiment eten en drinken is onder andere met een watertappunt, zelfbereide soep en vers fruit uitgebreid. Het getapte biertje, knapperige frietje en broodje kroket blijven gewoon verkrijgbaar. Deze Derde-Helft-coryfeeën krijgen echter gezelschap van gezondere alternatieven. meer »

1361x gelezen

Laat je Quickhart sneller kloppen bij de Qlub van 100

12 mei 11:30  Je ziet de Qlub van 100 niet, maar toch tegelijk wel wanneer je op De Dennen bent. Neerlands enige Qlub van 100, die je schrijft met een Q, is de invisible vliegende keep van Quick. Door een aanvulling op sponsorgeld prijkt Quick’s KNVB beker uit 1949 in een vitrine van de kantine. Omringd door meubilair, Real Madrid poster, vazen met kunstbloemen, eveneens mogelijk gemaakt door de Qlub van 100. Liefst ver van de schijnwerpers steekt de Qlub van 100 alle onderdelen van omnivereniging Quick een hart onder de riem wanneer financiën doelstellingen in de weg staan. Tegelijkertijd biedt deze speciale Qlub haar leden, ook al kan nu door corona het vertrouwde Tischtennis, Bingo en Indoor Soccer de jaarlijkse feestavond nog niet doorgaan, in Quickstijl een extra derde helft gevoel. Door het letterlijk tragisch uitsterven van leden, is De Vliegende Keep van Quick op zoek naar jong bloed. meer »

1546x gelezen

Sportspreekuur Fy-fit fysiotherapie

28 maart 17:45  Voor al onze (jeugd)leden verzorgd Fy-fit een gratis sportspreekuur. Iedere donderdag van 18.00 tot 19.00 uur. Gratis blessure screening en advies.meer »

1149x gelezen

Nieuw corona protocol, avondklok en meer trainingen

26 maart 15:45  Het crisisteam heeft onderstaand protocol opgesteld voor de komende periode. Dit protocol is geldig tot en met 20 april.meer »

1444x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!