tennisnieuws - Quick 1888

tennisnieuws

tennisnieuws

Berichtgeving omtrent Tennisbanen Quick 1888

 

Beste leden van de tennisafdeling van Quick 1888,


Vandaag zijn wij door het Dagelijks Bestuur van Quick 1888 op de hoogte gesteld van het feit dat de tennisbanen voorlopig nog open blijven.

Het bestuur heeft naar aanleiding van het ingediende bezwaarschrift tegen sluiting van het tennispark advies ingewonnen bij de notaris.
 
De ontvangen antwoorden van de notaris geven aanleiding om nog nadere uitleg te vragen. Hierdoor kan het DB op dit moment het besluit om de tennisafdeling op te heffen nog niet definitief bekrachtigen.

Wij zullen u op hoogte houden van de verdere verloop van de procedure.
 

Met vriendelijke groeten,
Namens het bestuur van de Tennisafdeling,

Ries Kok

  

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   Details

Seizoen (buitentennis) loopt vanaf begin april tot 1 december (bij nachtvorst kan dit verschuiven). Details voor het jaarprogramma 2022 binnenkort hieronder te vinden. Alvast het volgende:


Elke dinsdagavond Tossen! (vanaf 19:30 uur)
Open voor alle leden van de tennisafdeling van Quick 1888 

De cirkel is rond, maar nog niet af zonder ‘Steen der Wijze’.

6 januari 13:00  Ondanks dat de geboren en getogen Bekenaar begon bij BVC’12, speelde Max de Wijze vanaf z’n tiende tot aan de senioren in de jeugd van Quick. De inmiddels vierendertigjarige voetballer, die door Bas Hoppenbrouwer werd omgeschoold van middenvelder tot centrale verdediger, speelde tot dit seizoen echter nog nooit in Zondag-1 op De Dennen. Opmerkelijk voor een bloedverwant van legendarische Quickers als O.C. Huisman en Louis de Wijze. De voormalige speler van Leones, De Treffers, BVC’12 en De Bataven voelt zich door z’n afkomst niet automatisch een cultuurbewaker bij Quick. Tegelijkertijd heeft de wijn- en koffieverkoper bij de terugkeer naar Quick z’n eigen ‘awake-up call’ gelanceerd om een steentje bij te dragen aan het kampioenschap in de Derde Klasse. Op termijn in de voetsporen treden van opa Louis de Wijze ligt hoogstwaarschijnlijk eveneens in het verschiet voor de Awake-ondernemer. DOOR: MAARTEN OMVLEE meer »

158x gelezen

Sportspreekuur Fy-fit fysiotherapie

28 september 17:45  Voor al onze (jeugd)leden verzorgd Fy-fit een gratis sportspreekuur. Iedere maandag van 19.00 tot 20.00 uur. Gratis blessure screening en advies.meer »

2436x gelezen

Toestanden

25 maart 21:30  Dat zijn het... eigenlijk nog niet zo lang...meer »

1590x gelezen

Terras opgefleurd door Kwekerij Termeer

14 juni 12:00  Deze week is ons mooie terras opgefleurd met gezellige planten. Deze planten zijn gesponsord door Kwekerij Termeer. Waarvoor onze dank! Kwekerij Termeer vindt u aan de Jonkerstraat 36A, in Weurtmeer »

2169x gelezen

Tennis Toernooien 2016

1 april 15:45  Ook dit jaar organiseren we weer toernooienmeer »

613x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!