Informatie over de start van seniorentrainingen (alle afdelingen)

Informatie over de start van seniorentrainingen (alle afdelingen)

8 mei 2020 22:30


Beste Quickers,

Zoals eerder bericht mogen 18+ leden weer starten met buiten sporten. Velen van jullie hebben al aangegeven hier graag gebruik van te maken. Het hoofdbestuur heeft in overleg met het crisisteam besloten dat senioren vanaf 18 mei weer mogen starten. Hierbij dienen wel de volgende voorwaarden in acht genomen te worden. Dit om alles volgens de richtlijnen door de overheid te werken. Indien we hier ons niet aan houden dreigt wederom sluiting van het sportpark of zelfs boetes. (voor de club (€ 4000,- voor de betreffende personen € 390,-).

De richtlijnen gelden voor ALLE 18+ sporters.

Er mag alleen getraind worden op de vastgestelde tijden op de vastgestelde locatie. Trainingen/activiteiten dienen van tevoren aangemeld te worden.

 

Voetbal gerelateerde activiteiten bij Jonathan van Dongen, Jac_97@live.nl 06-42076970

Overige activiteiten bij Marc Meinema marcmeinema@quick1888.nl 06-44604068

 

De algemene maatregelen blijven gelden. Handen wassen voor de activiteit, hoesten/niezen in de elleboog. Houd 1,5 meter afstand van elkaar. Wanneer je Corona gerelateerde klachten hebt blijf je thuis.

Je bent maximaal 10 minuten voor aanvang van de activiteit op het sportpark aanwezig, NIET EERDER. Na afloop verlaat je direct het sportpark. Arriveer zo kort mogelijk voor aanvang van de training en verlaat het sportpark zo snel mogelijk na afloop.

Volg de aanwijzingen op van de mensen in gele hesjes (corona coördinatoren)

Supporters, ouders en mensen niet in functie mogen niet op het sportpark komen.

Er is voor handenwasgelegenheid gezorgd. Toiletbezoek alleen indien strikt noodzakelijk.

Er is een duidelijke routing aangegeven waarbij er genoeg ruimte is  om 1,5 meter afstand te houden. Volg de pijlen, klim niet over de omheining.

Voor elke sport zijn er andere richtlijnen, deze vind je op de site van de bond of bij NOC/NSF. Houd je aan de richtlijnen!

Het clubgebouw blijft gesloten. Men dient thuis om te kleden en te douchen. Materialen mogen alleen uit het clubhuis gehaald worden door bevoegde personen.

 

Het hoofdbestuur.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!