Badmintonnieuws - Quick 1888

Badmintonnieuws

Badmintonnieuws

Start seizoen 2023-2024
Op maandag 4 september start het nieuwe seizoen. Kijk hier voor alle details en belangrijke details. Wil je een keertje meespelen om zo te kunnen bepalen of je lid wilt worden? Stuur dan een e-mail naar badminton@quick1888.nl of stuur een berichtje via WhatsApp.

Verslag clubkampioenschap 2023
Maandag 13 april organiseerde de toernooicommissie (Folkert, Jay en Ernest) het interne clubtoernooi van Quick Badminton. Met de al bijna traditionele suikerrijke gezonde en minder gezonde etenswaren vooraf ingeslagen en het onvolprezen wedstrijdschema van badmintonlid Jurgen was een leuke avond vooraf eigenlijk al verzekerd. Dat de zaal vooraf wat onverwacht door een groep zaalvoetbalsters was gehuurd, was maar een kleinigheid waar professioneel door organisatie en deelnemers mee werd omgegaan in de voorbereiding.

Met 20 deelnemers, waaronder een wisselende bezetting door de bestuursleden die uiteraard ook graag meespeelden, ontstond er een hevige strijd om een plek in de finalerondes, onder toeziend oog van enkele niet meespelende leden. Dat het Excelbestand soms verrassende of wel eens dezelfde koppels creëerde zorgde gelukkig alleen voor grappige reacties en wat kleine discussies die de algemene sfeer niet beïnvloedde. Na de vijf reguliere speelrondes kwamen uiteindelijk de finalisten uit de digitale hoge hoed. Voor een uitzinnig meelevend publiek speelden om de derde plaats het bestuurslid (Bjorn en Ernest) met Maarten tegen Casper en Loes, met de eerste als winnaars. De finale was een zwaar gevecht van Izaäk en Sander tegen Sonny en Ria. De twee heren gingen er met de hoofdprijs van door. Met een drankje en een prijsuitreiking met medailles en chocolade in de kantine sloten we de geslaagde avond af. Volgend jaar zeker weer nieuwe kansen met een nieuwe commissie - de winnaars van dit jaar - en hopelijk weer 20 of zelfs meer deelnemers!

Sander_en_Izak.jpg

Open speelavond(en)
 
Op maandag 4, 11, 18 en 25 september organiseren we vanaf 20.00 uur bij Quick 1888 open speelavonden voor badminton. Op deze avonden is iedereen welkom om een keertje mee te spelen en zo te bepalen of men lid wil worden. Kijk voor meer informatie en het aanmeldformulier op deze pagina

ae5f88e40f702b84f99dfeae0c3a9158a7b3055b.jpg

Actie: naar 14 de musical over Johan Cruijff met 25 procent korting!

Vandaag om 12:00  "Elk nadeel heb zijn voordeel." Een van de bekendste uitspraken van de beste Nederlandse voetballer aller tijden. Johan Cruijff is voetbal, humor en nostalgie. Al die ingrediënten zitten in 14 de musical, een voorstelling vol verrassingen in het prachtige AFAS Theater Leusden. 14 de musical laat zien hoe Johan Cruijff, een eigenwijze, gevoelige Amsterdamse jongen uitgroeide tot wereldster. Hoe zijn sportcarrière, zijn privéleven, zijn goede maar ook verkeerde keuzes in het leven én het overlijden van zijn vader hem maakten tot wie hij was. meer »


Voetbalscout Menno Kostelijk voltooit 'als dank' unieke fietsmarathon voor Piet de Visser Foundation

Vandaag om 10:00  Woensdagmiddag om 13.15 uur bereikte hij Stadion Galgenwaard van FC Utrecht. Daarmee was de marathon van Menno Kostelijk volbracht. De Utrechter, eigenaar van een bedrijf dat voetbalscouts opleidt, fietste de voorgaande tien dagen naar de stadions van de achttien Eredivisieclubs. Met het doel geld op te halen voor de Piet de Visser Foundation. Een actie die nog tot het einde van de maand loopt. "Door Piet ben ik het vak van voetbalscout ingerold. Ik vind het mooi om op deze wijze iets voor hem terug te doen." meer »


Samenvatting Ajax - Olympique Marseille (3-3), Europa League poulefase

Vandaag om 8:30  Ajax en Olympique Marseille maakten er donderdagavond in hun openingswedstrijd in poule B van de Europa League een waar spektakelstuk van. In de Johan Cruijff ArenA stond er na negentig minuten een 3-3 eindstand op het scorebord. Ajax verspeelde tot twee keer toe een voorsprong. meer »


De 5 spelers van Olympique Marseille met de hoogste marktwaarde

Gisteren om 15:37  Bij Olympique Marseille mag het dan crisis zijn door het aftreden van het bestuur en het vertrek van de trainer, maar in tegenstelling tot Ajax staan ze er met een derde plaats niet slecht voor in de competitie. Wie zijn de sterkhouders die op het veld de crisis moeten afwenden? Te beginnen vanavond tegen Ajax.  meer »


Meer nieuws

17 september 2023 17:21 Samenvatting: FC Twente - Ajax (3-1)

13 september 2023 9:50 Top 5 sterkste voetballers ter wereld

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!