Tennis in Nijmegen - Quick 1888

Tennis in Nijmegen

Tennis in Nijmegen

Tennis bij Quick 1888 

 Tennis is de tweede sport van ons land. Ruim 700.000 Nederlanders staan regelmatig op de tennisbaan. En dat is niet zo gek want iedereen kan leren tennissen, de sport is flexibel in te passen in je leven, goed voor je gezondheid, geschikt voor alle leeftijden en brengt een hoop gezelligheid met zich mee.

 De tennisafdeling maakt onderdeel uit van de Omnivereniging Quick 1888, welke naast tennis nog meer sporten herbergt, zoals voetbal, cricket, badminton, bowls en Seniorensport. Onze leden hebben de beschikking over twee goedverzorgde gravelbanen met verlichting, waardoor ´s avonds tennissen geen probleem is. En kunnen gebruik maken van alle faciliteiten van de omnivereniging. Het tennisseizoen buiten loopt vanaf 23 maart tot 1 december.

 Waarom kiezen voor Quick?

  • Je kan in principe zo vaak tennissen als je wilt (zowel doordeweeks als in het weekend, en zowel overdag als ‘s avonds).
  • Elke dinsdagavond is een tossavond van 19.30-22.30: Er wordt gedubbeld met steeds andere samenstelling van teams. Deze avonden zijn laagdrempelig en daardoor zeer geschikt voor mensen die pas korte tijd tennissen. Als je niet al om 19.00 uur kan, dan kan je later op de avond meedraaien.
  • Het is een informele tennisclub met veel gezelligheid.
  • Er worden ook andere activiteiten georganiseerd, zoals toernooitjes, barbecue, high tea etc.
  • Tennislessen worden gegeven door een professionele tennisleraar voor een schappelijke prijs
  • Je kan gratis naar de wedstrijden van het eerste voetbalelftal van Quick1888 gaan kijken.
  • We vragen geen inschrijfgeld. En onze contributie is laag en dusdanig opgebouwd dat je, lid van de afdeling tennis, relatief goedkoop ook andere sporten kunt beoefenen.
  • Kortom: Genoeg redenen om lid te worden van Quick1888!

Sinds eind 2016 heeft de tennisafdeling een geheel vernieuwd bestuur dat er op gebrand is om haar leden zo goed mogelijk bij te staan in het beoefenen van hun favoriete sport. Heb je interesse om het bestuur op een of andere manier te versterken of vind je het leuk een keer iets te organiseren? Neem dan contact op met een van de bestuursleden.

Wil je weten wat er bij de tennisvereniging speelt? Deze website geeft zowel leden als belangstellenden een overzicht van wat de vereniging allemaal te bieden heeft. Daarnaast zal er binnenkort een facebookpagina gemaakt worden die je kan volgen. 

Klik rustig rond en hopelijk zien wij u al tennissend terug op een van onze banen!

Namens het gehele bestuur,

Tennisafdeling Quick 1888

Lid Worden


Informatie over lid worden vindt u hier.Informatie over contributies en de inning ervan vindt u hier
Wedstrijden op een zwoele zomeravond

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!